ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Βίκυ Καγιά: Εκτός GNTM κι επίσημα. Η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει

Instagram,com/vickykaya

Η Βίκυ Καγιά ολοκληρώνει τον κύκλο της στο GNTM και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» το οποίο ανέφερε πως η παρουσιάστρια τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να μην είναι στο GNTM θα είναι όμως στο τιμόνι του χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, τα δικαίωματα του οποίου έφυγαν από τον ΑΝΤ1 και πήγαν στο Star.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Mιλώντας στους δημοσιογράφους εξήγησε ότι το Shopping Star, έχει ήδη πάρει το «πράσινο» φως και θα επιστρέψει για 6η σεζόν στη μικρή οθόνη. «Είναι απίστευτο το πόσο αγαπά ο κόσμος της μόδας και πώς αυτές οι γυναίκες έχουν γίνει πραγματικά πρωταγωνίστριες της ζωής μας».

Όσο για το GNTM μία ημέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού η ίδια ανέφερε: «Απ’ ό,τι ξέρω και απ’ ό,τι γνωρίζω τα πράγματα με την κριτική επιτροπή θα έχουν ως έχουν. Στο concept θα δείτε αλλαγές. Δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα με τους υπόλοιπους».

Στην ερώτηση για το Dancing with the Stars τοποθετήθηκε ως εξής: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι όπως είναι. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο Θεός γελάει. Να είμαστε καλά, να έχουμε τη δουλειά μας και την υγεία μας πάνω απ’ όλα».