ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Αυτοί είναι οι 20 υποψήφιοι που μπήκαν στο σπίτι. Το Twitter, έξαλλο

Instagram,com/gntmgr

Το bootcamp του GNTM ολοκληρώθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, με τη φωτογράφιση των υποψήφιων μοντέλων που ακόμα διεκδικούσαν μια θέση στο σπίτι του GNTM, μετά το ID – Catwalk. Αγόρια και κορίτσια φόρεσαν τα λευκά μαγιό τους και κλήθηκαν να ποζάρουν στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου. Οι υποψήφιοι πόζαραν και στη συνέχεια περίμεναν την απόφαση των κριτών. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το Golden Pass, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

39 υποψήφιοι ρίχτηκαν στην «μάχη» της φωτογράφισης για να διεκδικήσουν 19 ακόμα θέσεις στο σπίτι του GNTM. Η ανακοίνωση των υποψήφιων που τα κατάφεραν και των άλλων που έμειναν εκτός σπιτιού, έγινε σε ένα ατμοσφαιρικό -και ανεμοδαρμένο- Green Mile. Οι 20 παίκτες που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι ήταν οι: Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης.

Bέβαια, αυτοί που αντικειμενικά έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας που πόζαραν μαζί πριν απ’ όλους και τα σαγόνια μας έφτασαν στον πάτο της πισίνας. Χωρίς καμία υπερβολή.

Το spoiler που είχε κυκλοφορήσει εδώ και μέρες επιβεβαιώθηκε σχεδόν στην ολότητά του. Ο μόνος που προβλεπόταν να περάσει στο σπίτι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε ήταν ο κρητικός εύζωνας με προϋπηρεσία σε βουλκανιζατέρ, Δημήτρης Κοκκονάκης. Τα σχόλια από τους εναπομείναντες παίκτες για εκείνους που κατάφεραν να περάσουν, έκρυβάν και ψυχραιμία και πικρία και «κατηγορώ» με διάφορους υποψήφιους να μην καταλαβαίνουν το σκεπτικό της επιτροπής παρόλο που το σέβονταν.

Κι η παρακάτω φωτογραφία σου δίνει την πρώτη ευκαιρία να συγκρίνεις κι εσύ τα αγόρια και τα κορίτσια του GNTM βγάζοντας τα πρώτα σου συμπεράσματα.

Σχόλια ωστόσο δεν γίνονταν μόνο μεταξύ των υποψήφιων μοντέλων του GNTM, αλλά και από τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το reality μοντέλων του Star από το σπίτι. O αποκλεισμός του Δημήτρη Κοκκονάκη, αλλά και η είσοδος του κατά δική του ομολογία, ειδικού στο «γύπινγκ», Δημοσθένη, ήταν τα δύο γεγονότα που έκαναν το Twitter το λιγότερο έξαλλο. Επιπλέον η έντονη αυτοπεποίθηση της Ρασέλ, αλλά και ο αποκλεισμός των περισσότερων diverse υποψηφίων που κατάφεραν να φτάσουν στο bootcamp, έριξε λάδι στη φωτιά του σχολιασμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, τόσο δυσαρεστημένοι ήταν μερικοί από τους θεατές του GNTM, που έκαναν επίκληση στη θεά του Next Top Model, Tyra Banks, να πάρει θέση.