ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 5: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά

Με το τρέιλερ του 5ου κύκλου του GNTM να βρίσκεται στον αέρα, ήδη απ’ όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους της 4ης σεζόν του διαγωνισμού μόδας, οι φήμες για τους ανθρώπους που θα το πλαισιώσουν, δίνουν και παίρνουν.

Η Βίκυ Καγιά ήταν ένα από τα ονόματα που ακουγόταν ότι θα ξαναδούμε στα ηνία και την κριτική επιτροπή του GNTM. Αυτή η φήμη μόλις επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση του Star. Και κάπως έτσι το GNTM ξεκινά την Ολική επαναφορά του, όπως είναι και το «κωδικό όνομα» της επερχόμενης σεζόν.

GNTM 5: Ολική επαναφορά με Βίκυ Καγιά – Η επίσημη ανακοίνωση του Star

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα,  την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών,  που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Το GNTM 5 αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greeces Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Θέλεις να είσαι στην κορυφή;

Θέλεις να γίνεις Νο 1;

Θέλεις να ζήσεις την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5;

 

Οι μεγάλες αλλαγές στην κριτική επιτροπή του GNTM 5

Μένει αν δούμε αν όπως μετέδιδε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, έρχονται ριζικές αλλαγές και στην υπόλοιπη κριτική επιτροπή. Όπως φαίνεται, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου θα μείνουν εκτός GNTM.

«Φαίνεται ότι θα αλλάξουν όλοι, με εξαίρεση τον Γιώργο Καράβα που αν όλα πάνε καλά, θα αναβαθμιστεί, θα έχει ίσως και πιο ενεργό ρόλο στην κριτική επιτροπή. Η Βίκυ Καγιά έχει ήδη πιάσει δουλειά για το συγκεκριμένο concept. Ξέρουμε ότι είναι ένας άνθρωπος δυναμικός και με άποψη κι έχει πάρει πάνω της κάποια πράγματα, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια.

Δηλαδή και η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου ακόμα, ήταν δικές της προτάσεις. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, είναι εκείνη που έχει μπει πολύ ενεργά στο συγκεκριμένο concept. Είναι εκείνη που προσωπικά παίρνει τηλέφωνα και ψάχνει τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το παιχνίδι μοντέλων», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι διαδικασίες για τον 5ο κύκλο του GNTM έχουν επισπευθεί και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα από τον Ιούνιο που ξεκινούσαν κάθε χρόνο ως τώρα.