ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το Twitter πλάνταξε στο κλάμα μαζί με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, για τον πιο σωστό λόγο

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 6 Δεκεμβρίου, συνέβη μία αναπάντεχη σύζευξη της μόδας με τη σύγχρονη τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα, τη ρομποτική. Αντλώντας έμπνευση από την επίδειξη του Alexander McQueen το 1998, τα μοντέλα του διαγωνισμού πόζαραν με ρούχα του Άγγελου Μπράτη πάνω σε μία περιστρεφόμενη πλατφόρμα. Στη συνέχεια, 2 ρομποτικοί βραχίονες άρχισαν να ψεκάζουν με χρώμα τα λευκά ρούχα των μοντέλων, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια.

Η πιο πρόσφατη δοκιμασία του GNTM 4 ανέδειξε ως νικητή τον Κωνσταντίνο, του οποίου η φωτογραφία αποτύπωσε ακριβώς τα ζητούμενα του concept. Ενώ μία ανάσα πριν από την τελική 5άδα, ο Αγγαίος και η Αγάπη βρέθηκαν στο bottom 2, με την τελευταία να αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Με δάκρυα στα μάτια, λοιπόν, και με την συγκίνηση των παικτών και της κριτικής επιτροπής (αλλά κυρίως της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου που πλάνταξε στο κλάμα και την αγκάλιασε σφιχτά), το ταξίδι της Αγάπης στο GNTM 4 έφτασε στο τέλος του.

«Αποχώρησα σήμερα, τελειώνει αυτό το μικρό ταξίδι εδώ, θα μου λείψουν περισσότερο οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ και ό,τι έκανα μαζί τους γιατί οι φωτογραφίες είναι απλά ένα χαρτί, τους ανθρώπους όμως και τις σχέσεις θα τους έχω για πάντα. Ανυπομονώ να βγω έξω και να δουλέψω, να το κυνηγήσω το μόντελινγκ αλλά πρώτα θέλω να δω τους δικούς μου. Μου έχουν λείψει άπειρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια on camera.

Η αποχώρηση της Αγάπης Μπρουκς, ήταν μία αποχώρηση που όχι μόνο σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό, αλλά συγκίνησε και τον κόσμο του Twitter που ταυτόχρονα εντόπισε τη μεγαλύτερη αδικία για φέτος. Τα tweets μιλούν από μόνα τους.

Το Twitter «λύγισε» μπροστά στην πιο δακρύβρεχτη και άδικη αποχώρηση του GNTM 4