ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Αυτό είναι το χειρότερο makeover στην ιστορία των makeovers. Το Twitter μίλησε

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 5 Οκτωβρίου, τα 18 μοντέλα του διαγωνισμού κλήθηκαν να αφήσουν στο παρελθόν το παλιό τους look και να εμπιστευτούν τα έμπειρα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα, οι οποίοι ανέλαβαν την αλλαγή της εμφάνισης των μοντέλων.

Ο σκοπός του makeover; Να μεταμορφωθούν οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 σε high fashion models. Να αναδειχθούν τα δυνατά τους χαρακτηριστικά και να απαλλαγούν από το παλιό, περιοριστικό τους look που μελλοντικά θα τους στερούσε επαγγελματικές ευκαιρίες και θα τους έκλεινε πόρτες. «Το GNTM έρχεται για να μετατρέψει απλά αγόρια και κορίτσια σε αληθινά, next top models. Αποχαιρετήστε τον παλιό σας εαυτό και ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο happily ever after», ήταν το μήνυμα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

Να σημειώσουμε δε, πως οι αλλαγές του GNTM 4 εντοπίστηκαν και στον τρόπο διεξαγωγής του makeover. Αντί, λοιπόν, για φωτογραφίες με το σχετικό reference, δόθηκαν στους 18 διαγωνιζόμενους κάποιες κάρτες, στις οποίες υπήρχε γραμμένο ένα «στοιχείο» του νέου τους look. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Κάπου, λοιπόν, ανάμεσα στην εντυπωσιακή αλλαγή της Μελίνας και στην κάθετη άρνηση της Ειρήνης Λεμπέση που απείλησε με οικειοθελή αποχώρηση εάν της πειράξουν το μαλλί, βρίσκεται η Ραφαέλα Ροδινού που γνωρίσαμε με κοτσιδάκια ράστα στις auditions του GNTM 4 και έκανε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα στιλ Rihanna. (‘Η και όχι).

Το μοντέλο δεν έφερε καμία αντίρρηση στους ειδικούς και φάνηκε δεκτική στην οποιαδήποτε αλλαγή. «Όταν είδα τα ψαλίδια, κατάλαβα ότι θα πάει αλλού το πράγμα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Ροδινού κι εμείς απορούμε. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

 

 

Το χειρότερο makeover του GNTM 4 και όλων των GNTM, σύμφωνα με το Twitter

Και μπορεί η ίδια να ενθουσιάστηκε την ώρα της αποκάλυψης του νέου της look μπροστά από τον καθρέφτη, αλλά ο κόσμος του Twitter δεν συμφώνησε και πολύ – ή μάλλον καθόλου – με την αλλαγή, αλλά ούτε και με τον (παράλογο;) ενθουσιασμό της παίκτριας. Κρίνοντας από τα tweets, λοιπόν, το βραβείο του χειρότερου κουρέματος του GNTM 4 (και όχι μόνο) ανήκει δικαιωματικά στην 24χρονη Ρεθυμνιώτισσα.

Ένας μικρός χαμούλης.