ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Ο Βασίλης αποχώρησε οικειοθελώς, το Twitter βρήκε τον αντικαταστάτη του και το Instagram του σε πείθει πως αξίζει τη θέση

Instagram.com/gntmgr

Μπορεί να καθυστέρησαν, αλλά τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν. Ο 18χρονος Βασίλης Παρωτίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM 4.

Ένας από τους πιο νεαρούς παίκτες του GNTM 4, λοιπόν, που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη audition, με τους κριτές να έχουν εντυπωσιαστεί με την ομορφιά και την αγνότητά του, να περάσει στην επόμενη φάση με 4 «ναι» και να μπει στο σπίτι, τελικά αποχαιρέτησε μία για πάντα τον διαγωνισμό μόδας.

Η αποχώρηση που φέρνει νέο παίκτη

Πιο συγκεκριμένα,στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι ο νεαρός παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς από τον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο με το οποίο είπε αντίο στους συμπαίκτες του κι εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του.

«Μόλις έχω βγει από το σπίτι του GNTM έχω αποχωρήσει οικειοθελώς. Ήταν μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη αλλά γενικότερα την τελευταία εβδομάδα ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα ότι αυτό μπορούσε να με επηρεάσει στα set και στην απόδοση μου που δεν το θέλω σε καμία περίπτωση γιατί το modeling είναι κάτι που με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, με γεμίζει και αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στο GNTM. Έχω μια αξιόλογη πορεία που αποφασίζω συνειδητά να λάβει τέλος εδώ, γεμάτος εμπειρίες, γεμάτος από όλο αυτό το κλίμα που μου άρεσε και τίποτα δεν σταματάει εδώ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Βασίλης Παρωτίδης και κάπως έτσι ολοκληρώνει το ταξίδι του στο GNTM 4.

Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε και την πρώτη του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία μίλησε για τη δυνατή εμπειρία που βίωσε στο GNTM 4, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον διαγωνισμό.

Το Twitter σε ρόλο ντετέκτιβ. Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Παρωτίδη;

Η οικειοθελής αποχώρηση, φυσικα, δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το scan του Twitter, στους κόλπους του οποίου ξεκίνησε μία συζήτηση για το ποιος μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Παρωτίδη.

Τελικά, το trailer του επεισοδίου της επόμενης Δευτέρας που προβλήθηκε, αποκάλυψε το πρόσωπο που θα βρεθεί στην κενή θέση που άφησε ο Βασίλης Παρωτίδης με την αποχώρησή του. Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον 20χρονο Αιμιλιανό Ιωάννη Κλαυδιανό. «Είμαι διαβητικός και έκανα το εμβόλιο και νιώθω έτοιμος για το GNTM», είχε πει στους κριτές κατά τη διάρκεια της audition του και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τέσσερα “ναι”.

Παρόλο που ο παίκτης κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές, τελικά δεν κατάφερε να διεκδικίσει μία θέση στο σπίτι του GNTM 4, και κάπως έτσι μαζί με τη Μαρία Νέφρου βρέθηκαν στους επιλαχόντες. Δηλαδή στους παίκτες που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να κληθούν από την παραγωγή και να μπουν στον διαγωνισμό, πέραν της βασικής 20άδας.

Το Instagram του Αιμιλιανού σε πείθει πως αξίζει μία θέση στο GNTM 4