ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει το spoiler για την αποχώρηση του φαβορί

Instagram.com/gntmgr

Το GNTM 4 μπορεί να βρίσκεται σχεδόν στην αρχή του, αφού οι παίκτες που βλέπουμε στα επεισόδια που προβάλλονται να διαγωνίζονται είναι 15 ακόμα, αλλά τα γυρίσματα του reality μοντέλων του Star έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Και όπου τα γυρίσματα προχωρούν, ξεφυτρώνουν και τα spoiler. Ένα από αυτά που πρόσφατα είχε δει το φως της δημοσιότητας είναι πώς ένα από τα πιο μεγάλα φαβορί του GNTM 4, ο Βασίλης Παρωτίδης, αποχωρεί οικειοθελώς.

Ο 18χρονος Βασίλης Παρωτίδης, που έχει ξεχωρίσει για τη φωτογένειά του, αλλά και για την ομοιότητά του με τον νικητή του περσινού κύκλου του GNTM, Ηρακλή Τσουζίνοβ, σπουδάζει ψυχολογία ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει και τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας. Στον ελεύθερο χρόνο του γυμνάζεται με callisthenics και περνά χρόνο με τους φίλους του. Μπήκε στο GNTM 4 γιατί ήθελε ο κόσμος να τον γνωρίσει και να μπορέσει να διεκδικήσει δουλειές, αλλά στην πορεία φαίνεται πώς ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το spoiler για την οικειοθελή αποχώρηση του μοντέλου του GNTM 4 φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέσα από μία φωτογραφία, που δημοσίευσε ο γνωστός λογαριασμός του Instagram, Soula Glamorous. Σε αυτήν ο Βασίλης Παρωτίδης δειπνεί με τους φίλους του, ενώ η τοποθεσία στην οποία τραβήχτηκε, σύμφωνα με τον ίδιο λογαριασμό, ήταν η Πάτρα. Μένει να διαπιστώσουμε όταν τελικά προβληθεί το επίμαχο επεισόδιο με την αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη από το GNTM 4, αν ήταν οικειοθελής ή όχι.

GNTM 4 Instagram.com/soulaglamorous

Εντωμεταξύ τα spoilers για το GNTM 4 συνεχίζονται κι ένα από αυτά πρόβαλε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής τα γυρίσματα του reality μοντέλων έχουν προχωρήσει τόσο που πλέον διαγωνίζονται σε αυτό μόλις 10 μοντέλα. Τα 5 από αυτά, αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή.

Τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι είναι ήδη μέσα στη δεκάδα των παικτών που έχουν απομείνει στο GNTM 4 και συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Όλγα Ντάλλα, Ναπολέων Μάριος Μήτσης, Αγγαίος Ποθητός, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Στυλιανός Φλωρίδης. Δεν βλέπεις το όνομα του Βασίλη Παρωτίδη και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι αυτό.