ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Ειλικρινές bromance ή ρεσιτάλ ερμηνείας; Το Twitter σχολιάζει την πιο δακρύβρεχτη αποχώρηση

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 9 Νοεμβρίου, μία χορευτική πασαρέλα γεμάτη μουσική και πολύ χορό περίμενε τα μοντέλα του διαγωνισμού. Στόχος της δοκιμασίας αποχώρησης ήταν η ανάδειξη της προσωπικότητας, ο ρυθμός και ο δυναμισμός στο catwalk. Φορώντας τις ιδιαίτερες δημιουργίες του σχεδιαστή, Απόστολου Μητρόπουλου, τα μοντέλα έκαναν catwalk υπό τους χορευτικούς ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα, ενώ στο τέλος έπρεπε να φωτογραφηθούν στο πλευρό της τραγουδίστριας, ποζάροντας στον φακό του Mike Tsitas, χωρίς, ωστόσο, η pop star να τους επισκιάσει με τη φλογερή παρουσία της.

Νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Κωνσταντίνος, ενώ στο bottom 3 βρέθηκαν ο Στυλιανός, ο Ναπολέων και ο Γιάννης, με τον τελευταίο να αποχαιρετά οριστικά το GNTM 4. Μία αποχώρηση που αδιαμφισβήτητα μετέτρεψε το GNTM από διαγωνισμό μόδας σε τηλενουβέλα. Κλάματα με μαύρο δάκρυ, λυγμοί, στεναχώριες και μελόδραμα περιγράφουν με λίγα λόγια τη χθεσινή αποχώρηση. Το Twitter συμφωνεί μαζί μας.

Στο bottom 2, λοιπόν, βρέθηκαν οι δυο καλοί φίλοι, Γιάννης και Ναπολέων. Με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση και με δάκρυα στα μάτια, ο τελευταίος έκανε την ανατροπή εκφράζοντας στους κριτές τη θέληση του να παραχωρήσει οικειοθελώς τη θέση του στον Γιάννη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο παίκτης δικαιολόγησε αυτήν του την απόφαση λέγοντας πως ο Γιάννης θέλει περισσότερο τον τίτλο του GNTM 4 απ’ τον ίδιο, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως τις επόμενες βδομάδες θα φτάσει και η δική του σειρά να αποχωρήσει, με τους υπόλοιπους παίκτες και τους κριτές να παρακολουθούν τις εξελίξεις έκπληκτοι.

«Προτού γίνει γνωστό το αποτέλεσμα θέλω αυτή τη φωτογραφία να την πάρει ο Γιάννης ακόμα κι αν είναι η δική μου. Και οι δυο λήψεις ήταν πολύ κακές. Αυτό που έχει ο Γιάννης περισσότερο από εμένα είναι η ενέργεια.  Αυτή η ενέργεια χρειάζεται εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να συνεχίσει με τα παιδιά. Δίνω τη θέση μου στον Γιάννη μου. Δεν είχα συζητήσει κάτι. Θα νιώσω έτσι καλύτερα με τον εαυτό μου. Θέλω το modelling, αλλά ο Γιάννης το θέλει περισσότερο από εμένα. Δε θα νιώθω καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης του GNTM 4.

Όσο ο Ναπολέων επέμενε, τόσο πιο φορτισμένο γινόταν το κλίμα, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να μην μπορεί να μένει ασυγκίνητη και τους κριτές να ξεκαθαρίζουν στον ίδιο πως η επιθυμία του δεν μπορεί να γίνει πράξη.

Το Twitter σχολιάζει τη δραματικότητα της αποχώρησης του Γιάννη από το GNTM 4. «Αποχώρηση χωρίς κόλλυβα, δεν γίνεται»

Τελικά, ο Γιάννης Μπούτος αποχώρησε από το GNTM 4. Κάπου εκεί, το μελόδραμα που είχε ήδη ξεκινήσει με τα λόγια του Ναπολέοντα κορυφώνεται. Τότε είναι που το Twitter αναλαμβάνει δράση.