ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Γλυκατζήδες ενωθείτε, Το 1ο Sweet Factory Festival είναι γεγονός

Για τρεις μέρες (27, 28 και 29 Οκτωβρίου) το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι υποδέχεται το Sweet Factory Festival και είναι έτοιμο να πλημμυρίσει από οτιδήποτε σχετίζεται με γλυκά.

Κι εμείς σου δίνουμε 10 λόγους για να το επισκεφθείς και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία

1. γιατί για πρώτη φορά θα μπορείς στο festival να δοκιμάσεις πολλά, διαφορετικά είδη γλυκών συγκεντρωμένα όλα σε έναν μόνο χώρο. Από λουκουμάδες και βάφλες, μέχρι παγωτό, ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια. Το εκπληκτικό γλυκό «Καμινάδα», τα φημισμένα θεματικά cupcakes του «Cap Cap», τους «Μποέμ» Λουκουμάδες, τα γλυκά της «Ζουμπουρλούς» και φυσικά υπάρχουν και οι vegan επιλογές.

2. γιατί μπορείς να δοκιμάσεις γλυκά από πολλές εταιρείες που ίσως δεν γνωρίζεις. Θα μάθεις την ιστορία τους, πώς ξεκίνησαν, πώς διατήρησαν τις οικογενειακές παραδόσεις ή από πού εμπνεύστηκαν. Κάθε γλυκό έχει τη δική του διαδρομή.

3. γιατί μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν workshop ζαχαροπλαστικής και σεμινάρια από ειδικούς του χώρου και να μάθεις νέες συνταγές που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σου.

4. γιατί μπορεί ο επισκέπτης να δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις και να μοιραστεί τη χαρά της γλυκιάς γεύσης μαζί με τους φίλους και την οικογένεια του.

5. γιατί ένα φεστιβάλ γλυκών μπορεί να αυξήσει τη θετική σας διάθεση και να σας προσφέρει μια γεύση ευτυχίας καθώς η σοκολάτα είναι το μοναδικό που μπορείς να αγοράσεις και να σε κάνει ευτυχισμένο.

6. γιατί θα μάθεις πώς παράγεται η σοκολάτα και ποια είναι όλη η διαδικασία από τους ειδικούς των εταιρειών. Πού και πώς συλλέγονται οι κόκκοι του κακάο, ποια είναι η διαδικασία ψησίματος, τι υλικά χρησιμοποιούν για να τυλίξουν τα εκλεκτά εδέσματα που καταλήγουν στα χέρια μας.

7. γιατί θα δοκιμάσεις γλυκά που πάντα ήθελες να γευτείς και δεν έβρισκες την ευκαιρία.

8. γιατί εκτός από την κατανάλωση γλυκών θα απολαύσεις και μουσική από το music stage που θα στηθεί προσφέροντας την πιο γλυκιά διασκέδαση.

9. γιατί το ωράριο και η τοποθεσία εξυπηρετούν τους περισσότερους να το επισκεφτούν καθώς βρίσκεται στο Γκάζι και ανοίγει στις 11:00 το πρωί και κλείνει στις 11:00 το βράδυ.

10. γιατί απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Από μικρά παιδιά, μέχρι και μεγάλους με κοινό συμφέρον και σκοπό, την αγορά και κατανάλωση πολλών γλυκών.

Γι’ αυτό λοιπόν μη χάνεις καιρό! Αν είσαι κι εσύ γλυκατζής κλείσε σήμερα το εισιτήριό σου.