ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Big Brother: Θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης ο νέος του παρουσιαστής;

Instagram.com/tsalikisgiorgos

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open περιελάμβανε μια τηλεοπτική είδηση σε σχέση με τον νέο κύκλο του reality show του ΣΚΑΪ, “Big Brother”. Το trailer για τον δεύτερο κύκλο του reality που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ, έχει ήδη κυκλοφορήσει καλώντας τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο πρώτος κύκλος του “Big Brother” ολοκληρώθηκε με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα, ανέλαβαν την παρουσίαση του προγράμματος «ΣΚ Family» για τον σταθμό. Φαίνεται πώς η αλλαγή του παρουσιαστή του “Big Brother” είναι στα σκαριά για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» έχει προσεγγίσει γι’ αυτή τη θέση τον Γιώργο Τσαλίκη.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου, μεταφέροντας το ρεπορτάζ της στην εκπομπή, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο ΣΚΑΪ, έχουν πραγματοποιήσει τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας 45 λεπτών για το θέμα της παρουσίασης του “Big Brother” χωρίς ωστόσο να έχουν πραγματοποιήσει συνάντηση δια ζώσης. «Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε πάει και καλεσμένος σε Live του προηγούμενου Big Brother, ήταν εξαιρετικός και είχε πάει και πολύ καλά σε νούμερα, ήταν και τηλεθεατής του reality. Δεν θα είναι μόνος του γιατί σας το είπαμε και την προηγούμενη φορά θα υπάρχουν δύο σχολιαστές, γιατί θα υπάρχουν και live παιχνίδια, ο ένας θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Δεν είπαμε ότι κλείσανε», σημείωσε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Ο Γιώργος Τσαλίκης κατά καιρούς έχει δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις, από παντού, για εκπομπές, τις οποίες τις έχει απορρίψει ο ίδιος, γι΄ αυτό δεν ξέρω αν ο ίδιος είναι κοντά σε αυτό. Τηλεοπτικά έχει κάνει πράγματα και είναι πάρα πολύ καλός. Η παρουσίαση δεν είναι κάτι καινούριο για αυτόν», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Έλενα Πολυκάρπου σημείωσε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης βλέπει θετικά την πρόταση για την παρουσίαση του “Big Brother”. «Του αρέσει πολύ του Γιώργου Τσαλίκη το project αυτό και θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλός. Και χιούμορ έχει και ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Βολιδοσκοπούν πάντως αρκετό κόσμο. Δεν έκλεισε κάποιος, αναμένουμε τα ραντεβού», σημείωσε η Έλενα Πολυκάρπου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει στο βιογραφικό του αρκετές τηλεοπτικές συνεργασίες. Είχε υπάρξει μέλος της κριτικής επιτροπής του Soundmix Show του Alpha, και παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι Password και στην εκπομπή Δέστε τους του ίδιου σταθμού. Επιπλέον μετρά συμμετοχές σε μεγάλα show όπως το Dancing With The Stars και Just The 2 Of US.