ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Πρωινού

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Ήταν 11 Ιανουαρίου του 2021, όταν η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό του Πρωινού, απ’ όπου είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2016, έσκασε σαν βόμβα.

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει “καλημέρα” και πάλι μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο “Πρωινό”. Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το “μαζί” και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται», ανέφερε τότε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τους συνεργάτες της εκπομπής

Ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του και νυν συμπαρουσιάστριά του, θα λένε μαζί «καλημέρα» για ακόμα μία χρονιά. Καθώς, λοιπόν, το τηλεοπτικό δίδυμο έχει επιδοθεί σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα σεζόν που θα τους βρει κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, και ενώ το τρέιλερ της ανανεωμένης εκπομπής έχει ήδη γυριστεί, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τους τα πρόσωπα που θα τους πλαισιώσουν το Πρωινό. Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, θα βρεθούν η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Βαγγέλης Περρής, η Λίτσα Πατέρα και ο Πέτρος Συρίγος.

Γιώργος Λιάγκας Instagram.com/gliagas

«Ερχόμαστε να σερβίρουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στην περιγραφή της φωτογραφίας.