ΒΙΒΛΙΑ
SPONSORED

1% Καλύτερη Ζωή /Γιατί Δεν Ζεις τη Ζωή που Θέλεις; Το βιβλίο που θα σε βοηθήσει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου

Το βιβλίο «1% Καλύτερη Ζωή /Γιατί Δεν Ζεις τη Ζωή που Θέλεις;» είναι ένας προσωπικός οδηγός αυτοβελτίωσης, που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη σου. Ο Φώτης Δρακόπουλος μας δείχνει με απλούς και πρακτικούς τρόπους, πώς κάθε άνθρωπος μπορεί να νιώσει πραγματικά ευτυχισμένος, να πετύχει τους προσωπικούς στόχους ζωής του και να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

Αν νιώθεις ότι ακόμα δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις με τη ζωή σου, ότι ζεις άσκοπα, ή ότι τα χρήματα θα έλυναν όλα τα προβλήματα σου, αν δυσκολεύεσαι να βρεις το όραμα σου και δεν πιστεύεις στην αξία σου, αν δεν αισθάνεσαι συχνά ευτυχία, το βιβλίο που ρωτά αθώα αλλά πολύ ουσιαστικά «1% Καλύτερη Ζωή /Γιατί Δεν Ζεις τη Ζωή που Θέλεις;» είναι για εσένα.

Γιατί Δεν Ζεις τη Ζωή που Θέλεις; Από τη θεωρία στην πράξη

Όλοι θέλουν να αλλάξει η ζωή τους γρήγορα, άμεσα και χωρίς καμία θυσία. Το να φτάσει κανείς όμως στην ευτυχία και την αυτοπραγμάτωση είναι μια διαδρομή που δεν έρχεται χωρίς προσπάθεια ή τυχαία. Η ευτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και απαιτεί συχνά αλλαγή του τρόπου με τον οποίο σκεφτόμαστε για τους άλλους, τον εαυτό μας και την ίδια τη ζωή. Τι μπορούμε όμως πρακτικά να κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση; Κανένας δε θέλει να διαβάσει ακόμα ένα βιβλίο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Στο βιβλίο «1% Καλύτερη Ζωή /Γιατί Δεν Ζεις τη Ζωή που Θέλεις;» o 38χρονος συγγραφέας και επιχειρηματίας, Φώτης Δρακόπουλος συνδυάζει θεωρία και πράξη μέσα από ένα έξυπνο ασκησιολόγιο, το οποίο λειτουργεί για τους αναγνώστες ως τροφή για σκέψη. Σε αυτό το βιβλίο ξεκινάμε τα πρώτα, αλλά σωστά βήματα για την Αυτογνωσία. Όχι με εύκολες λύσεις αλλά στοχεύοντας να αποκτήσουμε 1% καλύτερη ζωή κάθε μέρα.

Το μεγαλύτερο δώρο είναι η ίδια η Ζωή, γι’ αυτό ο καθένας μας πρέπει να ζήσει τη Ζωή που θέλει. Ο δρόμος, όπως είδατε είναι πολύ πιο εύκολος από όσο θα φανταζόσασταν, πριν διαβάσετε το βιβλίο. Χάρισε στον εαυτό σου το δώρο να Ζει, όπως ΘΕΛΕΙ.

Ο συγγραφέας «πειραματόζωο»

Ο συγγραφέας που υπογράφει το «1% Καλύτερη Ζωή /Γιατί Δεν Ζεις τη Ζωή που Θέλεις», Φώτης Δρακόπουλος είναι ένας επιχειρηματίας 38 χρονών, που εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθεί να βρει το νόημα της Ζωής και απαντήσεις γύρω από το πώς μπορεί να ζήσει καλύτερα. Ο ίδιος δηλώνει «πειραματόζωο» ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια διαβάζει, γράφει, διαλογίζεται και δοκιμάζει διαρκώς νέα πράγματα, συνήθειες και τακτικές για μια καλύτερη ζωή. Έπειτα από πολλά χρόνια δουλειάς, σκέψης και διαβάσματος, κατέληξε στην ύπαρξη μιας οικουμενική αλήθειας, κάτι το οποίο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι η πηγή όλων. Ποια είναι αυτή η αλήθεια; Το γεγονός ότι η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας και ξεκινάει από την γνώση του εαυτού μας. Ο Φώτης Δρακόπουλος έγραψε αυτό το βιβλίο συνδυάζοντας θεωρία και πράξη, χωρίς μεγάλα λόγια και σύνθετες φιλοσοφικές έννοιες, με απλό λόγο και γρήγορη ροή, για να βοηθήσει τους αναγνώστες να χτίσουν τη σημαντικότερη σχέση της ζωής του: την σχέση με τον Εαυτό τους.

 

1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη Ζωή που θέλεις;

Το βιβλίο «1% Καλύτερη Ζωή /Γιατί Δεν Ζεις τη Ζωή που Θέλεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την online πλατφόρμα 1% (www.1percent.gr), η οποία στοχεύει να γίνει η μεγαλύτερη online πλατφόρμα Self-Growth στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2020 με την πρόθεση να βοηθήσει τους ανθρώπους στις ηλικίες 18-40, να βελτιώσουν την σχέση με τον εαυτό τους και να ζήσουν ακόμα καλύτερα. Μέσω της πλατφόρμας 1% όπου μπορείς να αποκτήσεις και το βιβλίο, παρέχονται Online Courses, Book Reviews, Ομιλίες και Retreats, όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

Το βιβλίο «Γιατί Δεν Ζεις τη Ζωή που Θέλεις» κυκλοφορεί από την 1η Οκτωβρίου 2021 σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ.