ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

Τα «Φιλαράκια» καλούν εσένα και τα δικά σου φιλαράκια στο μεγάλο reunion. We’ll be there for you

Αν χρειαζόσουν μία καλή είδηση για να αναπτερωθεί το ηθικό σου στην καραντίνα, σου την έχουμε. Έχουμε νέα από το μέτωπο «Φιλαράκια» και δεν είναι η ημερομηνία των γυρισμάτων του reunion.

Αν και ο κορονοϊός ανέβαλε την πραγματοποίηση των γυρισμάτων και μας έβαλε σε αναμονή, αυτό το σχέδιο παραμένει ως έχει. Απλώς θα υπάρξει μία κάποια καθυστέρηση. Αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Φιλαράκια» ανέβασαν στο Instagram τους, πριν λίγες ώρες, ένα πολύ ιδιαίτερο post.

Τα «Φιλαράκια» σε προσκαλούν στο reunion

Αν τους ακολουθείς όλους στο Instagram, θα είδες ότι ανέβασαν, σχεδόν ταυτόχρονα, την καλύτερη είδηση των ημερών. Τουλάχιστον για εμάς τους μεγάλους fans που περιμένουμε πώς και τι αυτό το reunion. «Μάλλον κάποιοι θα ακούσατε ήδη για το reunion που θα κάνουμε στα Φιλαράκια για την HBO Max. Μήπως θέλετε να έρθετε;», ρώτησε ο αγαπημένος μου Ross (David Schwimmer). Προφανώς και θέλουμε. Το ρωτάς;

Φέρε και τους φίλους σου

Και εδώ είναι που γίνεται ενδιαφέρον. Το cast δεν καλεί μόνο εσένα για να είσαι μέρος του κοινού. Προσκαλεί εσένα και 5 φίλους σου ώστε να παρακολουθήσετε το γύρισμα ως προσωπικοί καλεσμένοι των ηθοποιών. Ναι, καλά διάβασες. Και αν δεν σου φτάνει αυτό, θα πιεις και έναν καφέ στο Central Perk. Η παρέα σου με την παρέα των Friends. Δεν ξέρουμε κατά πόσο εύκολο θα είναι για κάποιον που δεν μένει στις Η.Π.Α, ωστόσο μέσα στο πακέτο υπάρχει διαμονή μίας βραδιάς σε ξενοδοχείο για τους τυχερούς.

Για καλό σκοπό

Όπως καταλαβαίνεις, όλο αυτό δεν γίνεται μόνο για τον δικό σου ενθουσιασμό και των απανταχού θαυμαστών που θα σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή. Η συμμετοχή έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο οργανισμός All In Challenge συγκεντρώνει χρήματα για να παρέχει φαγητό σε όσους το χρειάζονται. Πιο συγκεκριμένα, στους οργανισμούς Feeding America, Meals on Wheels, World Central Kitchen και No Kid Hungry.

Μπαίνεις και δίνεις κάποια χρήματα εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή σου. Το χαμηλότερο ποσό που μπορείς να διαθέσεις είναι 10 δολάρια. Όσες περισσότερες είναι οι δωρεές που θα κάνεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσεις. Εντάξει, το λες και λογικό. Το χρονικό περιθώριο συμμετοχών είναι από τις 21 Απριλίου έως και τις 8 Μαΐου. Τι περιμένεις;

Το post της Jennifer Aniston για τα «Φιλαράκια»

«Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας αγκαλιάσουμε, όταν περάσει όλο αυτό. Μέχρι τότε, να παίρνετε τηλέφωνο και να κάνετε βιντεοκλήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας. Παραμένουμε μαζί», έγραψε η Jennifer Aniston και εμείς σκεφτόμαστε ήδη ποιους 5 φίλους πρέπει να πάρουμε μαζί.