ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Φενγκ Σούι: Το μόνο λουλούδι που θα αυξήσει την τύχη σου το φθινόπωρο. Το βρίσκεις παντού

Unsplash

Εάν θέλεις να αποτρέψεις την αρνητική ενέργεια από το να κατακλύσει το σπίτι σου, σού έχουμε πει ποιο φυτό πρέπει να αποφύγεις. Επειδή, όμως, είσαι παιδί των λουλουδιών (με την κυριολεκτική σημασία της έκφρασης), εμείς σού βρήκαμε το κατάλληλο φθινοπωρινό λουλούδι που όχι μόνο θα προσελκύσει τη θετική ενέργεια στο σπίτι σου αυτήν την εποχή, αλλά θα αποτελέσει και ζωντανό μέρος της διακόσμησης. 2 σε 1!

Εκτός από κάποιους γενικούς κανόνες που «βαφτίζουν» τα λουλούδια μαγνήτες θετικής ή αρνητικής ενέργειας αντίστοιχα, υπάρχουν και οι εποχές που καθορίζουν το πόσο τυχερά ή άτυχα είναι τα λουλούδια που θα προμηθευτείς. Τα φρέσκα λουλούδια, πάντως, φέρνουν τύχη ενισχύοντας τη ροή της ενέργειας Τσι και σε προστατεύουν από την αρνητικότητα. Αλλά ποιο είναι το κατάλληλο λουλούδι για την φθινοπωρινή περίοδο σύμφωνα με το Φενγκ Σούι; Μόλις έκανες την τύχη σου γιατί μπορείς να το βρεις κυριολεκτικά παντού!

Τα εποχιακά λουλούδια προσελκύουν την τύχη σύμφωνα με το Φενγκ Σούι: Κεφάλαιο Φθινόπωρο

Το χρυσάνθεμο αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία και είναι το κατάλληλο λουλούδι για να προμηθευτείς από το ανθοπωλείο της γειτονιάς σου αυτήν την εποχή. Τα χρυσάνθεμα αντιπροσωπεύουν την ισορροπία και την επιτυχία στη ζωή μας και έχουν τεράστια αξία στις χώρες της Ασίας.

In general: Τα φυτά έχουν την ικανότητα να απορροφούν την αρνητικότητα σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.

Στα plus να προσθέσεις ότι η καλή υγεία και η περιποίησή τους, εκτοξεύει στα ύψη τη θετική ενέργεια Qi (Τσι). Ορισμένα φυτά, πάντως, λειτουργούν αντίθετα από αυτό που θέλεις να πετύχεις και προσελκύουν την αρνητική ενέργεια. Καλύτερα να μην τα επιλέξεις για τη διακόσμηση του σπιτιού σου.