ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φαίη Σκορδά: Η γεμάτη νόημα έναρξη μετά τις αλλαγές στο Πρωινό ΑΝΤ1

Instagram.com/fayskorda

Διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής Πρωινό μας, του ΣΚΑΪ, της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου. Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμμου, Η καρδιά με πηγαίνει εμένα, και κοιτώντας ευθεία στην κάμερα, μίλησε με τους τηλεθεατές.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του Πρωινού μας, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο. Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά. Έπειτα απήγγειλε τους παρακάτω στίχους του τραγουδιού.

Όμως ποια λογική
Ποια τακτική
Η καρδιά με πηγαίνει εμένα
Όμως τι να σκεφτώ
Τι να κρυφτώ
Εγώ πάω με τα χέρια ανοιγμένα
Όμως πού ‘ναι η αρχή
Και πού θα βγει
Η καρδιά με πηγαίνει εμένα
Είπα στη λογική
Ζήτω η ψυχή
Κι έπεσα πάνω σ’ εσένα.

Στη συνέχεια αφιέρωσε το τραγούδι αυτό στις συνεργάτιδές της στην εκπομπή Πρωινό μας, Έλενα Χριστοπουλου και Αφροδίτη Γραμμέλη λέγοντας: «Κορίτσια σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι σήμερα, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό; Για σήκωσέ το λίγο, δυνάμωσέ το».

Αφού το τραγούδι συνεχίστηκε λίγο ακόμα η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Τι να σας πω κι εγώ τώρα, καταλαβαίνετε… Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές δεν το κάνουμε, πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω».

Κι ίσως αυτό να μην ήταν τίποτα περισσότερο από μία έναρξη κατά την οποία η Φαίη Σκορδά απλά αγάπησε ένα τραγούδι και θέλησε να το αφιερώσει στις συνεργάτιδές της. Αλλά η Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, ήταν η πρώτη μέρα αφού η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το Πρωινό, την εκπομπή τα ηνία της οποίας κρατούσε μέχρι πέρσι η Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό της τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.

Και κάπως έτσι δεν είναι παράξενο να υποθέσουμε πως αυτό το «ας μας πηγαίνει η καρδιά» της, είναι ένα κλείσιμο ματιού μπροστά σε όσους έχουν αντιμετωπίσει διλήμματα στη ζωή ή την καριέρα τους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα τέτοιου διλήμματος, αυτό που είχε κι έλυσε με την απόφασή της, η Δούκισσα Νομικού.