ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δούκισσα Νομικού: Τέλος από το Πρωινό. Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

instagram.com/dutchesss_

Και επισήμως εκτός Πρωινού βρίσκεται πλέον η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 που είχε ενταχθεί φέτος στην τηλεοπτική παρέα του Γιώργου Λιάγκα, δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στον «αέρα» της εκπομπής, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας δικαιολόγησε την απουσία της κάνοντας λόγο για «επαγγελματική υποχρέωσή της». Τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών sites και των ψυχαγωγικών εκπομπών του σαββατοκύριακου διαδέχτηκαν το ένα το άλλο και όλα μιλούσαν για ένα μάλλον αναπόφευκτο τέλος στη συνεργασία του μοντέλου και παρουσιάστριας με τον Γιώργο Λιάγκα και την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ήρθε για να επιβεβαιώσει τα ρεπορτάζ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1, η Δούκισσα Νομικού μπορεί να αποχωρεί από το Πρωινό αλλά παραμένει μέλος του ανθρώπινου δυναμικού του ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από “Το Πρωινό”. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

Η Δούκισσα Νομικού είχε ξεκινήσει τη συνεργασία της με το Πρωινό πριν από λίγες εβδομάδες και τα αισθήματά της για την τηλεοπτική της επιστροφή φαίνονταν να είναι τα καλύτερα. Στο τέλος όμως της συνεργασίας, οι διαφωνίες που προέκυψαν στάθηκαν ανυπέρβλητες.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μία στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μία τηλεοπτική επιστροφή. Δεν το είχα στο μυαλό μου και όμως να τελικά που έγινε και έγινε και με τον ΑΝΤ1 που είναι το τηλεοπτικό μου σπίτι και που αγαπώ και εκτιμώ βαθύτατα τους ανθρώπους του», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

Για τον Γιώργο Λιάγκα είχε πει στην ίδια συνέντευξη πως: «Ο Γιώργος είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, οπότε είναι και για εμένα μία ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είναι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του».

Από την πρεμιέρα της εκπομπής Πρωινό που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου η παρουσία της Δούκισσας Νομικού σε αυτή δεν είχε σταθερή ώρα εισόδου. Την πρώτη μέρα εμφανίστηκε στο πλατό στις 11.30 ενώ την επόμενη μέρα παρουσίασε μόνη της την εκπομπή, που είχε διάρκεια μόνο 1,5 ώρα, λόγω απεργίας των δημοσιογράφων. Συνέχιζε να μην έχει συμμετοχή στο πρώτο μέρος της εκπομπής τις επόμενες ημέρες, ενώ από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, έμπαινε στο πλατό με την έναρξη της εκπομπής.

Τα πράγματα μπορεί να έμοιαζαν να κυλούν πιο ομαλά, αλλά την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, η Δούκισσα Νομικού δεν μπορούσε να κρύψει τον προβληματισμό της στον «αέρα». Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που η Λίτσα Πατέρα μιλούσε στη Δούκισσα Νομικού για τα επαγγελματικά του ζωδίου της κι εκείνη την παρακολουθούσε βουρκωμένη. Η επόμενη μέρα βρήκε τη Δούκισσα Νομικού εκτός Πρωινού, αποχώρηση που οριστικοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ωστόσο όπως ανέφερε και η ανακοίνωση του σταθμού, παραμένει εντός ΑΝΤ1.