ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Eurovision: Η Τζένη Μελιτά απαντά στα σχόλια για την «υπέρογκη» αμοιβή της

PAPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Ο 67ος ευρωπαϊκός, μουσικός διαγωνισμός έλαβε χώρα στο Λίβερπουλ το Σάββατο, 13 Μαΐου και συγκεκριμένα στο Liverpool Arena. Μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2023 η Σουηδία. Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou, κατάφεραν να τερματίσουν στη 12η θέση. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα δεν κατάφερε να περάσει στη φάση του τελικού με το What They Say του 16χρονου Victor Vernicos να καταλαμβάνει την 30η θέση.

Εκτός από το 4άρι που έδωσε η επιτροπή της ΕΡΤ στην Κύπρο που σχολιάστηκε στο Twitter, το κόστος της ελληνικής συμμετοχής που αποκλείστηκε, σχολιάστηκε επίσης. Η χρηματική αμοιβή της Μαρίας Κοζάκου και της Τζένης Μελιτά ήταν επίσης ανάμεσα στα όσα σχολιάστηκαν. Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο παρουσιάστριες ήταν οι εκφωνήτριες της φετινής Eurovision, για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.

Eurovision σ’ ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ μηνύματα!!! Είστε οι πιο ωραίοι τύποι!!! Αλήθεια!!!

Τεράστια τιμή να βρεθώ στη θέση του σχολιαστή και δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω από την καρδιά μου την ΕΡΤ.

Και τη Μαρία μου! Το χέρι αυτό δίπλα μου! Για την ασφάλεια και τον επαγγελματισμό της!

Όλους τους τεχνικούς, ηχολήπτες, συνεργεία (Μανώλη και Νίκο σας ευχαριστώ και εσάς), το σκηνοθέτη μας στην Αθήνα (Γιάννη Γεωργιουδάκη) και όλη την ομάδα μας εδώ στο Λίβερπουλ (Μόνικα, Ιωάννα, Ηλέκτρα, Χριστίνα, Σοφία, Άγγελε και Φάνη.)

Φώτη και Γιώργο απλά σας αγαπώ!», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε η Τζένη Μελιτά, κάνοντας το απαραίτητο recap της φετινής Eurovision.

Eurovision: Η Τζένη Μελιτά και η κάθετη απάντησή της για τη χρηματική αμοιβή που έλαβε

 «Επειδή μου ήρθε αυτό το εντελώς αναληθές σχόλιο και στεναχωρήθηκα πολύ. Να το πω λοιπόν ακόμα μια φορά. Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς. Και θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές αν μου ζητηθεί. Αφιλοκερδώς. Νομίζω το λύσαμε. Σας αγαπώ, Τζένη», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά σε story της, απαντώντας σε ένα από τα σχόλια που αφορούσαν τη χρηματική της αμοιβή.

Τζένη Μελιτά Instagram.com/melitajenny/

«Άμα έπαιρνα κι εγώ για να παρουσιάσω το “πανηγυράκι” 14 χιλιάρικα και εμένα αξέχαστο θα μου έμενε», έγραφε χαρακτηριστικά ένα από τα σχόλια που δέχτηκε η Τζένη Μελιτά, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως συμμετείχε αφιλοκερδώς στον σχολιασμό της Eurovision.

Τζένη Μελιτά Instagram.com/melitajenny/

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Και θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Καμία επιπλέον αμοιβή δεν υπήρξε για κανέναν εργαζόμενο στην ΕΡΤ. Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Τα 14.000 ευρώ που γράφτηκαν αφορούν στο ενοίκιο του θαλάμου σχολιασμού που είναι μια δαπάνη η οποία καταβάλλουν όλα τα μέλη της EBU για να συμμετέχουν», έγραφε το screenshot της δημοσίευσης που έκανε story η παρουσιάστρια.

Instagram.com/melitajenny/

Η Τζένη Μελιτά είχε δώσει την απάντησή της και στις τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της Eurovision. Για πολλοστή φορά, ξεκαθάρισε πως παρείχε τη δουλειά της χωρίς κάποιο οικονομικό όφελος. «Εμείς το κάναμε με πολλή αγάπη φυσικά αφιλοκερδώς», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.