ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έτερος Εγώ: Το Twitter αλαλάζει για το φινάλε. Το spin off- λαϊκή απαίτηση

Cosmote TV

Μετά από μία ταινία και 3 κύκλους της σειράς Έτερος Εγώ, το σύμπαν που δημιούργησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και οι στενοί συνεργάτες του, έριξε αυλαία το βράδυ της Δευτέρας, 3 Απριλίου. Η σειρά που σκηνοθέτησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και στην οποία ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ενσάρκωσε τον καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη, έκανε φινάλε και το Twitter είχε πολλά να πει.

Με τίτλο Πυρ μαχαίρα μη σκαλεύειν, μία ρήση του Πυθαγόρα που στα νέα ελληνικά σημαίνει μην ανακατεύεις τη φωτιά, μην οξύνεις δηλαδή τις ήδη επιθετικές διαθέσεις, το φινάλε της σειράς Έτερος Εγώ έφερε τη Νέμεση για όλους. Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς, ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ένωσε όλα τα κομμάτια του παζλ, ενώ η αστυνομία δέχτηκε μια αναπάντεχη πρόταση που έφερε ηθικά διλήμματα. Όλοι έγιναν υπόλογοι των πράξεών τους και η τιμωρία συνάντησε τη δικαίωση. Τη δικαίωση, όχι τη δικαιοσύνη όπως ειπώθηκε στη σειρά κι όπως κράτησε και το Twitter από το φινάλε.

Άλλοι περίμεναν περισσότερη δράση, άλλοι κατάλαβαν ότι είχαν κάθε λόγο να ενθουσιαστούν με τον τρόπο που έκλεισε η σειρά, ήσυχα, γλυκά και σίγουρα όχι με έναν κόσμο σαφώς καλύτερο από αυτόν που γνώρισε ο Δημήτρης Λαΐνης και το κοινό που τον αγάπησε από την αρχή του Έτερος Εγώ. Ήταν όμως ένας κόσμος με αγάπη. Ο καθένας έχει κάποιον να τον αγαπάει, όπως είπε και ο Άλκης Μασάτος (Δημήτρης Καπετανάκος) σε κάποιο σημείο του φινάλε, γυρίζοντάς μας στην αρχή του Έτερος Εγώ. Οι φίλιοι αριθμοί, η φιλία ήταν πάντα πάνω απ’ όλα στο μυαλό του Σωτήρη Τσαφούλια.

Όσοι περίμεναν τεράστιες ανατροπές και δικαιοσύνη παραπονέθηκαν, όσοι κατανόησαν την έννοια της Νέμεσης και το σύμπαν του Σωτήρη Τσαφούλια έμειναν με μία γλυκόπικρη γεύση στο στόμα μετά το φινάλε. Η Νέμεση, ήταν η αρχαία ελληνική θεότητα, που προσωποποιούσε τη δίκαιη θεϊκή εκδίκηση. Κι αυτή ήρθε στο φινάλε του Έτερος Εγώ: Νέμεσις.

Σίγουρα πάντως όλοι συμφώνησαν σε κάτι. Η σειρά Έτερος Εγώ, υπήρξε μία από τις αρτιότερες παραγωγές που έχουν παρακολουθήσει στην ελληνική τηλεόραση, από αυτές που θα άξιζαν σίγουρα μία θέση στο Netflix δίπλα στο Maestro In Blue του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Κι ο αγαπημένος «κακός» όλων, ο Άλκης Μασάτος αξίζει το δικό του spin off.

Ακολουθεί ο χαμός που συνέβη στο Twitter τη βραδιά του φινάλε του Έτερος Εγώ. Αν δεν έχεις δει ακόμα το 8ο επεισόδιο της σειράς, σε προειδοποιώ ότι αν και διαλεγμένα έτσι ώστε να μη σου αποκαλύψουν πολλά, κάποια Tweets μπορεί να περιέχουν spoiler.

Το φινάλε του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» προβλήθηκε στο COSMOTE CINEMA 1HD και ταυτόχρονα παραμένει στον δωρεάν on demand κατάλογο σειρών και ταινιών της COSMOTE TV. Το σύμπαν του Έτερος Εγώ παραμένει στις καρδιές όλων όσοι το παρακολούθησαν ολοκληρωμένο.