ΣΕΙΡΕΣ

Εσύ παρατήρησες ποτέ το τικ της Jennifer Aniston στα «Φιλαράκια»;

ⓒ 2021 Jordan Strauss/Associated Press

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δυο δεκαετίες από τότε που τα «Φιλαράκια» γύρισαν τη δέκατη και τελευταία σεζόν τους, όμως ο κόσμος δεν έχει πάψει να ασχολείται με τη σειρά, όσο και με τους πρωταγωνιστές της. Παρεμπιπτόντως, κοντοζυγώνει και το πολυαναμενόμενο reunion- άτιμε κορονοϊέ.

Αυτή τη φορά, στο ραντάρ των fans της σειράς- οι οποίοι κυριολεκτικά πρέπει να έχουν ξεψειρίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια κάνοντας ενδελεχή ανάλυση- ;έπεσε ένα άγνωστο, έως πρότινος, στοιχείο. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την Jennifer Aniston, aka Rachel Green και το τικ της.

To τικ της Jennifer Aniston στα «Φιλαράκια»

Η σημαντική πληροφορία για την Jennifer Aniston ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους φανατικούς της σειράς και συγκεκριμένα από ένα βίντεο στο Tik Tok. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικό στοιχείο του τικ της πρωταγωνίστριας. Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης έφτασε, λοιπόν. Η ηθοποιός ξεροβήχει κάθε φορά που ετοιμάζεται να μιλήσει και αυτό είναι το φωνητικό της τικ. «Η Jennifer Aniston έχει αυτό το είδος φωνητικού τικ, στην αρχή κάθε φράσης που ξεκινάει να πει. Είναι πολύ συγκεκριμένο και είναι πολύ δύσκολο να μην το ελέγξετε μόλις το παρατηρήσετε» ανέφερε ο χρήστης του Tik Tok που έκανε τα αποκαλυπτήρια.

Μάλιστα, ο ίδιος χρήστης που έκανε προειδοποίησε τους μεγάλους fans της σειράς να μην παρακολουθήσουν το βίντεο, διότι η στιγμή της αποκάλυψης μετατρέπεται άμεσα σε έμμονη ιδέα. Τόσο έμμονη, που μετά δεν μπορείς να παρακολουθήσεις ξανά επεισόδιο με την ίδια χαλαρότητα.

Όσοι συνεχίζουν να παρακολουθούν τη θρυλική σειρά, ισχυρίζονται ότι «η ζωή τους έχει καταστραφεί» μετά το συγκεκριμένο βίντεο. Πάντως, παιδιά, την προειδοποίησή σας την λάβατε. Τώρα, λοιπόν, θα πορευτείτε αναλόγως. Το χαρακτηριστικό φωνητικό τικ της Jennifer Aniston παρουσιάζεται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.