ΤΑΙΝΙΕΣ

Έρχεται το “Hocus Pocus 2” και είμαστε σε αμόκ. Δουλειές με φούντες για τη Sarah Jessica Parker

Allstar picture library alamy stock photo

Η Sarah Jessica Parker ανέβασε μία φωτογραφία- teaser, μέσα από την οποία ανακοινώνει το sequel της ταινίας που λατρέψαμε ως παιδιά.

Το Hocus Pocus είναι η Halloween ταινία του 1993 που έφερε το spooky στοιχείο μέσα από την κωμωδία. Έφερε όμως στην προσοχή μας τη σχετικά ανερχόμενη τότε Sarah Jessica Parker και αν είσαι 30something, έχεις περάσει σίγουρα κάποια μεσημέρια Κυριακής στο MEGA, βλέποντας Hocus Pocus.

Εμείς εδώ ξέραμε από το 2019 ότι έχει παρθεί η απόφαση για το sequel, από το στούντιο της Disney, αλλά ποιός μπορούσε τότε να προβλέψει ότι θα ερχόταν μία πανδημία; Το 2021 λοιπόν είναι η χρονιά των sequels και reboots και η Sarah Jessica Parker μάς ανακοίνωσε την ημερομηνία του Hocus Pocus 2.

Το Hocus Pocus 2 επιστρέφει με όλο το cast

Οι 3 αδερφές Sanderson επιστρέφουν το Φθινόπωρο του 2022 μέσα από την Disney+ και η Sarah Jessica έχει πάθει αμόκ, αμόκ, αμόκ. Και με το δίκιο της, αν με ρωτάς, γιατί αυτή θα είναι η χρονιά της, εφόσον θα δούμε και έναν κύκλο επεισοδίων Sex and the City, αλλά και τη συνέχεια της ταινίας που την καθιέρωσε.

Η Bette Midler και η Kathy Najimy θα ακολουθήσουν την Parker στη μεγάλη επιστροφή, 30 περίπου χρόνια αργότερα, όταν «3 νέες γυναίκες επαναφέρουν κατά λάθος στη ζωή τις αδερφές Sanderson, στο Salem του σήμερα και πρέπει να βρουν έναν τρόπο να εμποδίσουν τις πεινασμένες (για ψυχές μικρών παιδιών) αδερφές».

Το event που μας είχε προετοιμάσει για το μεγάλο sequel

Να σου θυμίσω κάπου εδώ ότι οι 3 πρωταγωνίστριες έβαλαν ξανά τις στολές τους τον περασμένο Οκτώβριο, με αφορμή το Halloween αλλά και τo reunion “In Search of the Sanderson Sisters: A Hocus Pocus Hulaween Takeover”, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου. Ο οργανισμός New York Restoration Project’s έχει αφιερωθεί στο να δημιουργήσει περισσότερο πράσινο για κοινότητες που θέλουν να καλλιεργούν το δικό τους φαγητό, να ζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια και να συνδέονται περισσότερο.

Άλλοι διάσημοι που συμμετείχαν υποστηρίζοντας τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό, ήταν οι Meryl Streep, Jamie Lee Curtis, Glenn Close, Michael Kors και πολλοί ακόμη. Ήταν τότε που πήραμε ένα preview και προετοιμαστήκαμε ψυχολογικά για την επιστροφή των αδερφών Sanderson. Όπως και συνέβη. Oh sisters!