ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι συμβαίνει με την επιστροφή των σειρών “Κάτω Παρτάλι” κι “Εθνική Ελλάδος”;

Κάτω Παρτάλι, Mega - 2014

Τόσο η σειρά «Κάτω Παρτάλι» όσο και η σειρά «Εθνική Ελλάδος», κάποτε ανέβαλαν τη συνέχειά τους επ’ αόριστον. Το κοινό έμεινε να περιμένει μάταια τη συνέχεια. Οι δύο σειρές προβλήθηκαν από τη συχνότητα του Mega. Και τώρα ανοίγει η συζήτηση για την επιστροφή τους.

Το ρεπορτάζ του για την επιστροφή -ή μη- των δύο σειρών μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, στην περίπτωση της σειράς «Κάτω Παρτάλι» τα πράγματα δείχνουν ελπιδοφόρα.

Κάτω Παρτάλι

Το «Κάτω Παρτάλι» προβλήθηκε για δύο σεζόν (2014 – 2015) στην τηλεόραση του Mega και μέτρησε συνολικά 29 επεισόδια. O προγραμματισμός της σειράς προέβλεπε και τρίτο κύκλο με 10 ακόμα επεισόδια. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα του Mega και η μη καταβολή δεδουλευμένων στους συντελεστές της σειράς οδήγησαν στην αναβολή της δημιουργίας του. Μέχρι τελευταία στιγμή η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου (Εγκλήματα, Είσαι το ταίρι μου), σάρωνε στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, οι υπεύθυνοι του νέου Mega προσέγγισαν τον Λευτέρη Παπαπέτρου και συζήτησαν μαζί του την επιστροφή της σειράς “Κάτω Παρτάλι”. Ο σεναριογράφος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς, όπως η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δεσμεύονται από κάποια τηλεοπτική δουλειά αυτή την περίοδο. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Νάντια Κοντογεώργη, απασχολούνται σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Εθνική Ελλάδος

Τα νέα δεν είναι εξίσου ευχάριστα για τους fans της «Εθνικής Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Μαριέλλα Σαββίδου. Όπως εξήγησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι αρνητικός για την επιστροφή της σειράς στο νέο Mega, καθώς πιστεύει ότι είναι γραμμένη για την Ελλάδα μιας άλλης εποχής.

Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου 2015 και ολοκληρώθηκε στις 9 Ιουνίου 2015. Παρότι ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, η δεύτερη σεζόν που θα περιλάμβανε 8 επεισόδια δε γυρίστηκε ποτέ. Σε συνέντευξή του στη Lifo ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε μιλήσει για το φινάλε της σειράς που δεν είδαμε ποτέ. «Δεν έχω απαντήσει ποτέ με λεπτομέρειες σ’ αυτό, αλλά θα το πω σ’ εσάς, γιατί είστε ένας άνθρωπος που είχε γράψει από τις πλέον καίριες κριτικές για τη σειρά, ένιωθα ότι με καταλαβαίνετε. Εκείνο που θα γινόταν είναι ότι η γειτόνισσα που πυροβόλησε τον Ρίτσαρντ θα αυτοκτονούσε. Ο Ρίτσαρντ θα γλίτωνε από τον πυροβολισμό, ο Χρήστος θα έμενε όμηρος και όταν πλέον θα είχε φτάσει η αστυνομία και θα βρισκόταν σε αδιέξοδο, θα έβαζε η ίδια τέλος στη ζωή της», είχε πει.