ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελισάβετ Σπανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της και η αναφορά στον «εκρηκτικό» Βαλάντη

Instagram.com/survivorgreece

Όπως όλα δείχνουν, οι Μαχητές έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι, δείχνοντας από πολύ νωρίς τα δόντια τους καθώς έχουν κερδίσει 2 φορές ασυλία. Οι Διάσημοι από την πλευρά τους μόνο μία. Κάπως έτσι, οι τελευταίοι βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να υποδείξουν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο κλήρος είχε πέσει τότε στην Ελισάβετ Σπανού, με την ίδια να αποχωρεί, τελικά, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 30 Δεκεμβρίου και τον Βαλάντη και τον Σπύρο Μαρτίκα να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στο Survivor.

Η Ελισάβετ Σπανού, λοιπόν, δεν κατάφερε να κερδίσει την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού κι έτσι πήρε την δάδα της αποχώρησης από πολύ νωρίς στα χέρια της. Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It, λοιπόν, η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε σε όσα πρόλαβε να βιώσει αυτήν τη μία βδομάδα που παρέμεινε στον διαγωνισμό.

Η Ελισάβετ Σπανού στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της

«H αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να φύγω καθόλου. Δεν περίμενε και κανένας από τους συμπαίκτες μου επίσης. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα πως θα φύγει ο Σπύρος. Είχε μια υπερβολική σιγουριά ότι δεν θα φύγει. Δεν νομίζω πως ήταν στρατηγική», ανέφερε στην αρχή η Ελισάβετ Σπανού, που δεν πίστευε στο ενδεχόμενο της αποχώρησής της.

«Γενικά εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ τις πρώτες μέρες γιατί αντιμετώπισα τη γυναικεία μου φύση. Η υγρασία ήταν ανυπόφορη. Το να κοιμάσαι στο ξύλο πολύ δύσκολο. Τα κόκκαλά μου πονούσαν πάρα πολύ. Μετά την τρίτη μέρα άρχισα να συνέρχομαι λίγο, που κατάφερα να κοιμηθώ. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το θέμα της ξεκούρασης και του ύπνου. Τις πρώτες δυο μέρες ένιωθα πολύ άσχημα το σώμα μου, είχα αστάθειες. Όταν ξεκουράστηκα και μπήκα στον στίβο μάχης νίκησα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελισάβετ Σπανού, αναφερόμενη στις δυσκολίες και τα προβλήματα της προσαρμογής.

«Ο Βαλάντης είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, εκρηκτικός, αλλά και πολύ καλόψυχος»

«Ο Βαλάντης τις πρώτες μέρες είχε εκδηλώσει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει και ότι πιθανόν να μην αντέξει. Οπότε όλοι τον ψήφισαν για αυτό. Δεν είχε δημιουργηθεί τίποτα άλλο. Αυτά που είδατε εσείς έγιναν μετά, με τη Μυριέλλα και τον Απόστολο. Ο Βαλάντης είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, εκρηκτικός, αλλά και πολύ καλόψυχος άνθρωπος. Όταν κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Σπανού για τον Βαλάντη.

«Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και σίγουρα ευνοούνται οι εκρήξεις. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αποχώρησα ήταν να φάω. Μπήκα με τα πιο λίγα κιλά από όλους στο παιχνίδι και μέσα σε μια βδομάδα έχασα κι άλλα. Μέσα στο αυτοκίνητο ζήταγα μπανάνες», κατέληξε η Ελισάβετ Σπανού.