ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, «καρφιά», σπόντες και «αξίζω, αξίζω»

Papadakis Press

Τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας στην εκπομπή Night out σχολίασαν την Πρωτομαγιά στο Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της. Κι επειδή θα μπουν πολλά ονόματα στη συνέχεια, να σου πω από την αρχή ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρώτη σχόλιο για την τοποθέτηση Καράβα.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (Ζηρδέλη) με το “αξίζω”». Το «αξίζω αξίζω» είναι ξεκάθαρη αναφορά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ουκ ολίγες φορές το επαναλαμβάνει από αέρος ”Happy Day” ως ένα μάθημα τόνωσης της αυτοπεποίθησης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Και για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε. Αξίζω, αξίζω, αξίζω»

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άκουσε και την επομένη του σχολίου το Happy Day ξεκίνησε με τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη που οι στίχοι του αναφέρουν «Μαζί σου αξίζει η κάθε μέρα να αρχίζει».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Και για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε. Αξίζω, αξίζω, αξίζω».

Πάμε να βάλουμε κι άλλα πρόσωπα στη συζήτηση. Προβλήθηκαν τα αποσπάσματα στο Πρωινό μας και η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Απάντηση είναι». «Εννοείται», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Ο ένας τη λέει στον άλλον. Ξεκάθαρα μέσα από την τηλεόραση», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Γιώργος Καράβας: «Αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου

Τι είπε όμως ο Γιώργος Καράβας; Μόνο αν το πάρουμε από την αρχή μπορεί και να καταλάβουμε. Ο παρουσιαστής του Night out, Θεοχάρης Ιωαννίδης, ρώτησε τον Γιώργο Καράβα αν είναι έτοιμος να ηγηθεί ενός σχήματος τηλεοπτικού.

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τον ορυμαγδό σχολίων, ο Γιώργος Καράβας τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω Instagram: «Αγαπημένοι μου, έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούρια πράγματα. Να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς. (…)

Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν μέσο ευκαιριών και χαράς. Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μία τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι».

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»

Μπαίνεις στο νόημα; Τα όσα ειπώθηκαν παραξένεψαν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία και σχολίασε (ναι, ναι όλα αυτά πριν την Ελεονώρα Μελέτη): «Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και σαν συμπεριφορά μου ήταν και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής.

Είχε τύχει και τον είχα φιλοξενήσει κι εδώ. Με τον τρόπο που μίλησε, λίγο με αιφνιδίασε γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ.

Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι τρία χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω ευχαριστώ είναι ο εαυτός μου. Εμένα για τον Γιώργο που ξέρω και εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλότσησε.

Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει και εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μία υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και σε δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς την μπάλα ουσιαστικά πιο χαμηλά».

Αξίζει εμείς τώρα να το περνάμε όλο αυτό; Δεν αξίζει, δεν αξίζει.