ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ατάκα του Γιώργου Καράβα που άφησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με το στόμα ανοιχτό

Instagram.com/yiorgoskaravas_official/

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε προ ημερών ο Γιώργος Καράβας και μερικές από τις δηλώσεις που έκανε, σχολιάστηκαν στην εκπομπή Happy Day. Το μοντέλο εξέφρασε, μεταξύ άλλων, στον Θεοχάρη Ιωαννίδη την πεποίθησή του πως είναι ικανός να φέρει εις πέρας το οτιδήποτε παρουσιαστεί στον επαγγελματικό του δρόμο.

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους», ανέφερε στη αρχή ο Γιώργος Καράβας.

«Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου», πρόσθεσε το μοντέλο που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εμένα για τον Γιώργο Καράβα που ξέρω και εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλώτσησε»

Οι παραπάνω δηλώσεις του μοντέλου, σχολιάστηκαν στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει πως ο Γιώργος Καράβας τής ήταν πάντα εξαιρετικά συμπαθής. «Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και σαν συμπεριφορά μου ήταν και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Είχε τύχει και τον έχω φιλοξενήσει και εδώ».

«Με τον τρόπο που μίλησε, λίγο με αιφνιδίασε γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ. Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι τρία χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω ευχαριστώ είναι ο εαυτός μου», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που αιφνιδιάστηκε από τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα. Για την ίδια, αυτές δεν είχαν κανένα ίχνος σεμνότητας.

«Εμένα για τον Γιώργο που ξέρω και εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλώτσησε. Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει και εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μία υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και σε δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά πιο χαμηλά», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είχε σχηματίσει μια άλλη εικόνα για τον Γιώργο Καράβα, αλλά οι δηλώσεις του, την έκαναν να αμφιβάλλει.