CELEBRITIES

Η Ελένη Μενεγάκη στηρίζει το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη. Παρουσιάστριες ενωμένες, ποτέ νικημένες

Instagram.com/elenimenegaki

Μην επαναλαμβανόμαστε. Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στα τηλεοπτικά πάνελ, μετά από -ούτε- έναν χρόνο αποχής, είναι γεγονός. Μία είδηση που γνωρίζουμε ήδη από τα τέλη Μαρτίου. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, επιστρέφει με ανακτημένες δυνάμεις, νέες ιδέες και σημαντικές αλλαγές, με σημαντικότερη αυτήν της φιλοξενίας της εκπομπής της – όχι από τον Alpha, αλλά από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega.

Και ενώ οι υπογραφές ανάμεσα στο Mega και την Ελένη Μενεγάκη έχουν πέσει προ πολλού, το κανάλι ετοιμάζει την ένταξη ενός ακόμα δυνατού χαρτιού στο δυναμικό του. Και αυτό το δυνατό χαρτί, δεν είναι άλλο από την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη στην οικογένεια του Mega

Αδιαμφισβήτητα, η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha πέρασε από 40 κύματα και κινδύνευσε να διακοπεί παρά το διετές συμβόλαιο της. Ωστόσο, η συμβιβαστική λύση ανάμεσα στα δυο μέτωπα βρέθηκε και η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Μεσάνυχτα» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, ο τηλεοπτικός χρόνος της Ελεονώρας Μελέτης στον Alpha έχει ξεκινήσει να μετράει ήδη αντίστροφα, με την ίδια να παίρνει μεταγραφή στον Mega. Τα δημοσιεύματα σχετικά με την ένταξη της παρουσιάστριας στο δυναμικό του σταθμού είχαν κάνει ήδη την εμφάνισή τους από τον Απρίλιο και πλέον επιβεβαιώθηκαν. Η ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη στο δυναμικό του Mega είναι γεγονός.

Οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από μία infotainment εκπομπή. Ένα είδος ενημερωτικής και ψυχαγωγικές εκπομπής, ενώ η ώρα μετάδοσής της παραμένει ακόμα άγνωστη. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» ενδέχεται να προβάλλεται αποκλειστικά το Σαββατοκύριακο, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί συγκεκριμένη ώρα προβολής.

Το αινιγματικό post της Ελεωνόρας Μελέτη

Από τη μία, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη και από την άλλη η Ελεονώρα Μελέτη. Δυο δυνατές παρουσιάστριες με κοινό παρελθόν και μέλλον. Και οι δυο εγκαταλείπουν τον Alpha και μετακομίζουν στο Mega. Η πρώτη, έχει μιλήσει αρκετές φορές για το νέο της ξεκίνημα τον Οκτώβρη. Η δεύτερη (και ενώ η εκπομπή της παίζεται ακόμα στον αέρα του Alpha) μόλις έκανε κι αυτή την πρώτη της – γεμάτη νόημα – δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας έτοιμη για το νέο της ξεκίνημα. Η Ελένη Μενεγάκη, από την πλευρά της, είναι δίπλα της και τη στηρίζει.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν και βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε… μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει και το γκρι» ανέφερε αινιγματικά στην αρχή της δημοσίευσης η Ελεονώρα Μελέτη.

«Με αυτό το «αινιγματικό» ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται. Το ήθελα καιρό. Πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα. Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται;» πρόσθεσε στο τέλος, αναγγέλλοντας τις αλλαγές που έρχονται, οι οποίες πιθανόν να σχετίζονται με την ένταξή της στο Mega. Το σχόλιο από την Ελένη Μενεγάκη είναι ακόμα μία απόδειξη στις ήδη υπάρχουσες, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το υποστηρικτικό σχόλιο από την Ελένη Μενεγάκη

«Σημασία έχει ότι είσαι πολύ χαρούμενη. Άρα είναι κάτι που θα κανείς με την καρδιά σου. Καλή επιτυχία λοιπόν σε ότι καινούριο έρχεται στην ζωή σου Ελεονώρα μου» σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη που κάτι παραπάνω θα γνωρίζει. Τις λεπτομέρειες θα τις μάθουμε σύντομα.