ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελένη Γερασιμίδου: Η ηχηρή της αποχώρηση από τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Μία ηχηρή αποχώρηση σημειώθηκε στη σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η Ελένη Γερασιμίδου έφυγε από τη σειρά που ετοιμάζει ο επιτυχημένος σεναριογράφος, μετά από προβλήματα που είχε με την παραγωγή. Την είδηση μετέφερε μέσω της εκπομπής Πάμε Δανάη, ο Αλέξης Μίχας.

«Τα γυρίσματα της σειράς “Σέρρες” έχουν ξεκινήσει. Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε από το καστ, οι πληροφορίες λένε ότι αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο, δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς το πώς. Είχαν συμφωνήσει αρχικά για κάποια γυρίσματα, της ζήτησαν να επιμηκυνθούν οι μέρες των γυρισμάτων. Οι πληροφορίες λένε ότι είχαν συμφωνήσει αρχικά για 36 μέρες, μετά της είπαν δύο μήνες και τελικά δεν μπόρεσε να τα βρει με την παραγωγή, με το κανάλι και είναι εκτός σειράς», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Ο ίδιος εξήγησε τα συναισθήματα της Ελένης Γερασιμίδου για την εξέλιξη αυτή, ενώ τόνισε ότι η ίδια δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί για το συγκεκρίμενο θέμα. Παράλληλα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και την αντικαταστάτρια της Ελένης Γερασιμίδου στη σειρά.

Η Ελένη Γερασιμίδου είναι πικραμένη

«Είναι πικραμένη, είναι στενοχωρημένη, δεν θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και επίσης, μετά την αποχώρησή της, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η ηθοποιός που πρόκειται να την αντικαταστήσει είναι η Γιούλη Τσαγκαράκη», σημείωσε ο Αλέξης Μίχας.

Η είδηση ότι η Ελένη Γερασιμίδου εντάσσεται στο cast της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, με προσωρινό τίτλο «Σέρρες», είχε δημοσιοποιηθεί στο youfly.com, από τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα η υπόθεση της σειράς «Σέρρες» αφορά την ιστορία ενός ομοφυλόφιλου που τη μοιράζεται με τον πατέρα του. Οι απόψεις του πατέρα «παλαιών αρχών» αρχίζουν να αλλάζουν όσο γνωρίζει και εκτιμά τον γιο του γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα έχει ως πρωταγωνιστές τον Γιώργο Γάλλο, τη Λένα Δροσάκη, τον Πάνο Νάτση και τη Μαριλού Κατσαφάδου.