ΧΤΕΝΙΣΜΑ

11 χτενίσματα από το Pinterest για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα

Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού κατέφθασε. Υπομονή και θα περάσει. Οι υψηλές θερμοκρασίες θέλουν λίγα πράγματα. Πολλά νερά, δροσερούς χυμούς, βουτιές σε κοντινές παραλίες και δροσερά ρούχα. Και το κυριότερο, χτενίσματα με τα μαλλιά πιασμένα. Γιατί αν έχεις μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά, τότε σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι κολλάνε στον αυχένα ή το μέτωπό σου.

Ο καύσωνας μπορεί να αντιμετωπιστεί με στιλ. Ένας κλασικός κότσος είναι πάντα η εύκολη λύση όμως υπάρχουν πολλά και ωραία χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και όλο το καλοκαίρι. Cute πλεξούδες, girly ponytails με scrunchies και σατέν φιόγκους (που είναι και μία από τις τάσεις του καλοκαιριού), milkbraids, pigtails, bubble ponytails, αλλά και wet looks γιατί και τα καρέ μαλλιά έχουν ψυχή.

Ευτυχώς, υπάρχει έμπνευση και έρχεται κατευθείαν από το Pinterest. Αν σκοπεύεις να βγεις αυτό το σαββατοκύριακο συγκεντρώσαμε παρακάτω 11 stylish και εύκολα χτενίσματα για να τα δοκιμάσεις από σήμερα κιόλας. Για κάθε μήκος μαλλιού. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λαστιχάκια, scrunchies και πολλά hairclips.

Macaron buns (από τα αγαπημένα μας χτενίσματα)

Κλασικό bun με μαντήλι

‘H ponytail με μαντήλι

Πλεξούδα με hairclips

Διπλό ponytail (από τα ιδανικότερα χτενίσματα και για κοντά μαλλιά)

Κότσος με κλάμερ

Διπλό ή μονό bubble ponytail (αν ψάχνεις πιο παιχνιδιάρικα χτενίσματα)

Sleek bun με scrunchie

Wet look (ιδανικό για όλα τα μήκη)

Χαμηλό ponytail με clip

French braid crown (όπως λέμε «βασιλικά χτενίσματα»)