HACK MY LIFE

Διώξε την υγρασία, καλωσόρισε τη ζεστασιά

Unsplash

Σε γενικότερα πλαίσια, η υγρασία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει ένα σπίτι, με επιπτώσεις στην υγεία -εκτός των άλλων. Πέρα, δηλαδή, από τη μούχλα που μπορεί να αναπτυχθεί, τις δυσοσμίες, την κακή αισθητική και τις φθορές που μπορεί να προκληθούν στο χρώμα των τοίχων, η υγρασία έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική και πνευματική σου υγεία. Βάλε χώρια το γεγονός ότι κολλάς από πάνω μέχρι κάτω.

Η υγρασία, λοιπόν, χρήζει άμεσης αντιμετώπισης (ανεξαιρέτως της αιτίας εμφάνισής της). Αυτή η τελευταία, εάν δεν βρίσκεται σε ιδανικά επίπεδα, επηρεάζει το ευ ζην, την άνεση αλλά και τη γενικότερη αίσθηση θερμοκρασίας μέσα στο σπίτι. Ειδικά τώρα που πλησιάζει χειμώνας, κανείς δεν θέλει να νιώθει το κρύο να τον διαπερνά (ακόμα περισσότερο).

Και μιλώντας για ιδανική υγρασία, το Environmental Protection Agency ορίζει ως τέτοια αυτή που δεν ξεπερνά το 60%. Θα πρέπει να κυμαίνεται στο 30-50%. Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγάζουμε, λοιπόν; Ότι όσο υψηλότερη είναι η υγρασία, τόσο περισσότερη μούχλα και προβλήματα θα έχεις μέσα στο σπίτι.

Πώς θα την αντιμετωπίσεις; Η απάντηση βρίσκεται στους αφυγραντήρες της Inventor, οι οποίοι μπορούν εγγυημένα να ρυθμίσουν την υγρασία στο σπίτι σου, εύκολα και γρήγορα. Παρακάτω, διαβάζεις τα 5 hacks που θα σε πείσουν.

Σπίτι χωρίς υγρασία = ζεστασιά μέσα στο σπίτι

Όπως ανέφερα λίγο πιο πάνω, η υγρασία επηρεάζει την αίσθηση της θερμοκρασίας στο σώμα μας, γεγονός που μπορεί να κάνει τη ζωή μέσα στο σπίτι -κυριολεκτικά- ανυπόφορη. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις το κρύο ακόμα πιο τσουχτερό και διαπεραστικό -και δεν το θες με τίποτα.

Οι αφυγραντήρες Inventor, λοιπόν, είναι η «αγκαλιά» που θα σε κάνει να νιώσεις ζεστασιά μέσα στο σπίτι (πέρα από τη χνουδωτή κουβέρτα). Μιλώντας στην πράξη, λοιπόν, η αίσθηση της θερμοκρασίας αυξάνεται περίπου κατά 2 βαθμούς.  Πρόσθεσε στα θετικά και το γεγονός πως θα εξοικονομίσεις χρήματα για θέρμανση, χάρη στο σύστημα Flash Dry.

Σύστημα Flash Dry για απομάκρυνση της υγρασίας και ενίσχυση στη θέρμανση

Εάν δεν ξέρεις τι είναι το σύστημα Flash Dry, ήρθε η ώρα να μάθεις, γιατί οι έξυπνες λειτουργίες που «κρύβει» αυτό το σύστημα, είναι τα hacks που θα σώσουν την τσέπη σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό, πριν γιγαντωθεί το πρόβλημα της υγρασίας.

Φυσικά, αναφέρομαι στις λειτουργίες της Έξυπνης Αφύγρανσης, της Αυτόματης Λειτουργίας Ανεμιστήρα και του Wi-Fi, που δημιουργούν άμεσα την τέλεια ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, απομακρύνοντας την υγρασία και μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα της θέρμανσης. Αν ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά τον αφυγραντήρα σου, μπορείς να δημιουργήσεις ένα πραγματικά ζεστό περιβάλλον, κάνοντας ταυτόχρονα οικονομία.

Οι αφυγραντήρες Inventor, λοιπόν, είναι το «μαγικό» εργαλείο που ξηραίνει τον αέρα. Αυτό με τη σειρά του, οδηγεί σε αποδοτικότερη και οικονομικότερη θέρμανση, σε άμεσο χρόνο. Γιατί; Γιατί σε ένα περιβάλλον με ιδανική υγρασία, οι θερμαντικές συσκευές καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, ενώ χρειάζονται και λιγότερο χρόνο για να επιτύχουν τα επιθυμητά επίπεδα θερμοκρασίας που θέλεις να έχεις στο σπίτι. Είναι απλά τα πράγματα.

Στεγνά ρούχα, εύκολα και σε χρόνο dt

Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις (είτε μένεις σε περιοχή με υψηλά επίπεδα υγρασίας είτε όχι) τώρα που το φθινόπωρο και ο χειμώνας που πλησιάζει, δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο, είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι συχνές βροχοπτώσεις, που δεν βοηθούν καθόλου στο στέγνωμα των ρούχων. Απλώνεις όμορφα και ωραία τη μπουγάδα σου, και την επόμενη μέρα, τα ρούχα συνεχίζουν να είναι νωπά. Πολλά τα νεύρα και αρκετή η απελπισία για να αρχίσεις να απλώνεις πουλόβερ και φόρμες πάνω στο καλοριφέρ.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι και η καλύτερη λύση καθώς όχι μόνο «χάνεις» θέρμανση, αλλά φορτώνεις υγρασία την ατμόσφαιρα, κάνοντας την αίσθηση του κρύου που νιώθεις στο κοκαλάκι σου, ακόμα πιο αισθητή. Και σε αυτήν την περίπτωση, εμφανίζεται ένας αφυγραντήρας Inventor, που όχι μόνο σε βοηθάει να κάνεις οικονομία στη θέρμανση, αλλά να έχεις και φρέσκα ρούχα που μοσχομυρίζουν στο πι και φι.

Πες αντίο στην υγρασία και πάρε μια βαθιά ανάσα φρέσκου αέρα

Πόσες φορές έχεις πάει μια μονοήμερη εκδρομή στη φύση, βόλτα σε ένα πάρκο ή πεζοπορία στο βουνό και έχεις εισπνεύσει τον πιο καθαρό αέρα ever; «Τι ποιότητα θα είχε η ζωή μου, αν ανέπνεα αυτόν τον αέρα στο σπίτι μου καθημερινά;», είχες σκεφτεί τότε από μέσα σου. Εντάξει. Βουνίσιο αέρα, όπως καταλαβαίνεις και όπως είναι λογικό, δεν γίνεται να έχεις μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο, μπορείς να διασφαλίσεις έναν πραγματικά καθαρό αέρα στα δωμάτια, με «όπλο» σου τον αφυγραντήρα Comfort. Χάρη στον ενσωματωμένο Ιονιστή του, εσύ μπορείς να απομακρύνεις ρύπους, σκόνη, οσμές αλλά και κάθε επιβλαβές σωματίδιο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Τι και αν μένεις στο κέντρο της πόλης. Τι και αν οι τρίχες του μαλλιαρού, τετράποδου φίλου σου σε ταλαιπωρούν.

Και για εσένα που θέλεις να ελέγχεις απόλυτα και ανά πάσα στιγμή την ποιότητα του αέρα, ο αφυγραντήρας και αυτόνομος καθαριστής αέρα Atmosphere XL της Inventor, σού παραχωρεί τον απόλυτο έλεγχο, καθώς έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια. Τέλος, σου παρέχει διαρκή ενημέρωση για την ποιότητα του αέρα.

Οι αφυγραντήρες της Inventor σού δείχνουν τον δρόμο να hackάρεις τη ζωή μέσα στο σπίτι

Από όλα τα παραπάνω, λοιπόν, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ένα: Οι αφυγραντήρες της Inventor είναι η πιο value for money επένδυση που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου, φέτος τον χειμώνα. Αν ψάχνεις τον δικό σου, λοιπόν, τώρα ξέρεις που θα τον βρεις. Στην -επί χρόνια- Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων, φυσικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις στο inventor.ac, να κάνεις scroll, να επεξεργαστείς όλη τη σειρά αφυγραντήρων  και να επιλέξεις το μοντέλο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Αντίο «αγαπημένη» υγρασία!

Όλοι οι αφυγραντήρες Inventor συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής και οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Και μην ξεχνάς πως με κάθε αγορά αφυγραντήρα Inventor, στηρίζεις μαζί το Χαμόγελο του Παιδιού.