DECO

Διακόσμηση στο σαλόνι: Τα έπιπλα που θα απογειώσουν την αισθητική και θα οργανώσουν τέλεια τον χώρο σου

iStock

Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς με την άποψη πως το σαλόνι, είναι το «στολίδι» του μας σπιτιού και οι λόγοι είναι πολλοί. Το γεγονός πως εκεί περνάμε μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου μας, αλλά και το ότι αυτό το μέρος φιλοξενεί τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε κάθε τους επίσκεψη, είναι δύο πολύ καλοί λόγοι. Συμπέρασμα; Η διακόσμηση στο σαλόνι εφιστά την προσοχή σου. Μην σου πω, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού.

Βέβαια, για να θεωρηθεί η διακόσμηση στο σαλόνι άρτια και άψογη, δεν αρκεί μόνο το αισθητικό κομμάτι. Δεν αρκεί, δηλαδή, να επιλέξεις items που ναι μεν έχουν ωραίο design, αλλά δεν είναι πρακτικά. Η οργάνωση αποτελεί σημαντικό μέρος στη διαδικασία της διακόσμησης. Η αλήθεια να λέγεται. Διακόσμηση και οργάνωση είναι το απόλυτο ντουέτο που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε σαλόνι. Και το δικό σου δεν αποτελεί την εξαίρεση.

Με λίγα λόγια, λοιπόν, τα έπιπλα που θα πλαισιώσουν το σαλόνι σου, θα πρέπει να είναι stylish και συνάμα να δίνουν λύση στην τακτοποίηση. Και αν έχεις ξεκινήσει ήδη να ψάχνεις, η αναζήτησή σου σταματάει εδώ. Τα έπιπλα της αποκλειστικής σειράς Quinta από τη Homad είναι αυτά που αναζητούσες, γιατί πληρούν και τις 2 αυτές προϋποθέσεις.

Γιατί να επιλέξεις έπιπλα από τη σειρά Quinta της Homad

Τα έπιπλα της σειράς Quinta αξίζουν ξεκάθαρα μία θέση στο σαλόνι σου. Γιατί όχι μόνο θα απογειώσουν τη διακόσμηση, αλλά θα βάλουν σε τάξη όλα σου τα αντικείμενα, χάρη στον διακριτικό και stylish αποθηκευτικό χώρο που διαθέτουν. Ο συνδυασμός αισθητικής και οργάνωσης στα καλύτερά του!

Άρτιο design με καμπύλες

Το βασικό στοιχείο που καθορίζει τη μοντέρνα αισθητική των επίπλων της σειράς Quinta, είναι οι καμπύλες τους, αλλά και το minimal, βιομηχανικό design τους. Σε αυτό το σημείο, να πούμε ότι οι καμπύλες καταλαμβάνουν σταθερά μία θέση ανάμεσα στις deco τάσεις των τελευταίων ετών, αντλώντας έμπνευση από τη δεκαετία του ’70. Αυτές οι καμπύλες προσαρμόζονται στο σήμερα από τη Homad, που έχει ενσωματώσει την πιο σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή τους στα έπιπλά της.

Stylish οργάνωση με το καινοτόμο περιμετρικό roller

Όσον αφορά την οργάνωση, το καινοτόμο, περιμετρικό roller που διαθέτουν τα έπιπλα της σειράς Quinta, αντικαθιστά τα κλασικά ντουλάπια που συνηθίζεις να βλέπεις στα έπιπλα. Έτσι, πετυχαίνεις την τέλεια οργάνωση του χώρου σου σε συνδυασμό με το μοντέρνο στιλ.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά για τα οποία μίλησα, βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή στα παρακάτω έπιπλα, τα οποία είναι must για το σαλόνι σου.

Διακόσμηση στο σαλόνι: Quinta ερμάριο

Ο κατάλογος των επίπλων ξεκινάει με το ξύλινο ερμάριο από τη σειρά Quinta της Homad από καρυδιά ή δρυ, που διατίθεται σε διάφορα χρώματα, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου. Φυσικά, διαθέτει το συρόμενο roller για την εύκολη και στιλάτη αποθήκευση των αντικειμένων σου.

σαλόνι

Τοποθετώντας διάφορα διακοσμητικά στα ράφια του, μπορείς άνετα να το μετατρέψεις στο πιο stylish έπιπλο για το σαλόνι σου.

Διαστάσεις σε εκατοστά: 45x40xY180. Το ερμάριο Quinta ανήκει στη σειρά homad exclusive.

Quinta TV

Από τα must έπιπλα της σειράς Quinta, δεν γίνεται να απουσιάζει το ξύλινο έπιπλο τηλεόρασης από καρυδιά ή δρυ, το οποίο μπορείς επιλέξεις σε μία ποικιλία χρωμάτων, ανάλογα με τις αποχρώσεις που έχει το σαλόνι σου.

Η minimal, μεταλλική βάση που προσαρμόζεται στο βιομηχανικό στιλ διακόσμησης, οι μοντέρνες καμπύλες και το περιμετρικό, συρόμενο roller θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την πιο άψογη και τακτοποιημένη διακόσμηση στο σαλόνι σου.

Διαστάσεις σε εκατοστά: 150x45xΥ61, 180x45xΥ61, 210x45xΥ61. Το έπιπλο Quinta TV ανήκει στη σειρά homad exclusive.

Διακόσμηση στο σαλόνι: Quinta μπουφές

Ένας μπουφές είναι πάντα απαραίτητος για ένα ολοκληρωμένο διακοσμητικό αποτέλεσμα και ο ξύλινος μπουφές της σειράς Quinta από καρυδιά ή δρυ που διατίθεται σε αρκετά χρώματα, είναι η ιδανική επιλογή.

σαλόνι

Η βάση από μέταλλο θα απογειώσει την αισθητική και το περιμετρικό συρόμενο roller θα διευκολύνει την αποθήκευση των πραγμάτων σου. Εάν αφήσεις ένα μέρος του roller ανοιχτό και τοποθετήσεις διακοσμητικά, ο μπουφές μετατρέπεται άνετα στο πιο stylish έπιπλο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η επιλογή δική σου!

Διαστάσεις σε εκατοστά: 180x50xY76, 210x50xY76, 240x50xY76. Ο μπουφές Quinta ανήκει στη σειρά homad exclusive.

Quinta μικρός μπουφές

Εάν πάλι το σαλόνι σου δεν είναι και τόσο ευρύχωρο, ο μικρός ξύλινος μπουφές της σειράς Quinta από καρυδιά ή δρυ (σε διάφορα χρώματα), δίνει την πιο stylish λύση στην έλλειψη χώρου. Για ακόμα μία φορά, το περιμετρικό, συρόμενο ρολό, κλέβει την παράσταση.

σαλόνι

Διαστάσεις σε εκατοστά: 120x50xΥ91. Ο μικρός μπουφές Quinta ανήκει στη σειρά homad exclusive.

Όλα τα προϊόντα της Homad θα τα βρειτε στην Area Domus. Η σχεδιαστική ομάδα της homad πειραματίζεται με παραδοσιακά και καινοτόμα υλικά. Συνεργάζεται, επίσης, με πετυχημένους και ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές μιλώντας μια παγκόσμια γλώσσα,. Σκοπός τους είναι να συναντήσουν πραγματικές ανάγκες δίνοντας απλές και ουσιαστικές λύσεις.