ΣΕΙΡΕΣ

Dark: Έχουμε το trailer και την ημερομηνία του 3ου κύκλου (που δεν είναι τυχαία)

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με αυτήν τη σειρά και κάτι μου λέει ότι δεν είμαι η μόνη. Όταν πριν δύο χρόνια, είδαμε τον 1ο κύκλο στο Netflix, καταλάβαμε ότι πρόκειται για κάτι εντυπωσιακό. Μία γερμανική σειρά που τότε θεωρείτο το «Stranger Things για ενήλικες». Μπορεί να ήταν σε μία γλώσσα που δεν είχαμε συνηθίσει (σε σειρά τουλάχιστον) αλλά δεν μας απέτρεψε από το να τη δούμε.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ήταν πολύ εύκολο να χαθείς με όλα αυτά τα ονόματα, τους χαρακτήρες και τα γενεαλογικά δέντρα του “Dark”. Για να μην αναφερθώ στα ταξίδια μπρος πίσω στον χρόνο. Νέα ονόματα και χαρακτήρες που συνδέονται με το σήμερα και συγγένειες από το πουθενά και ο εγκέφαλος βραχυκυκλώνει.

Εφόσον όμως πρόκειται για μία εντυπωσιακή σειρά, με τρομερή φωτογραφία και μουσική, είναι σαν να βλέπεις ποιοτικό θρίλερ στο Netflix. Αλλά όταν περνάει ένας ολόκληρος χρόνος μέχρι τον επόμενο κύκλο, χρειάζεσαι γύρω στις 2 ώρες για να θυμηθείς τι είχες δει πέρυσι και ποιος είναι ποιος. Σου το λέω γιατί κοντοζυγώνει η ώρα του 3ου και τελευταίου κύκλου του “Dark”.

Το πρώτο teaser που κυκλοφορεί δείχνει την επική και τελευταία φάση στο ταξίδι στον χωροχρόνο. Είχε ήδη αναφερθεί στον 2ο κύκλο ότι οι τελικές αλλαγές θα επηρεάσουν τις ζωές όλων στην πόλη Winden, όπου διαδραματίζεται η σειρά. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, υπάρχουν έντονα στοιχεία θρίλερ, φωτιές, εκρήξεις και θάνατοι.

Η ημερομηνία του 3ου κύκλου του Dark

Στο ίδιο το teaser, ανακοινώνεται ότι ο τελευταίος κύκλος θα είναι διαθέσιμος στο Netflix το Σάββατο, 27 Ιουνίου. Δεν πρόκειται για τυχαίο timing. Στον 2ο κύκλο, είχε αποκαλυφθεί ότι η μέρα που η πόλη Winden αλλά και όλος ο κόσμος μπαίνουν σε πυρηνικό χειμώνα, θα είναι η 27η Ιουνίου 2020. Είναι όμως σίγουρα τυχαίο το ότι ο κύκλος της Αποκάλυψης συνέπεσε με όλο αυτό που ζήσαμε, και συνεχίζουμε να ζούμε, τους τελευταίους μήνες.