CYBER MONDAY

Cyber Monday 2021: Τα 4 στιλ κρεβατιού που θα ανανεώσουν το υπνοδωμάτιό σου

Unsplash

Εάν δεν βρήκες αυτό που έψαχνες κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων και της Black Friday ή τέλος πάντων το βρήκες κι εξαντλήθηκε στο πι και φι, μην μου απελπίζεσαι. Υπάρχει ακόμα ελπίδα και ακούει στο όνομα Cyber Monday και ο λόγος για να χαρείς είναι διπλός. Όχι μόνο θα βρεις εκπτώσεις σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, αλλά αυτές οι εκπτώσεις θα υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο διαδικτυακά. Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως δεν πρόκειται να χάσεις καμία μα καμία ευκαιρία, γιατί με μία καλή αναζήτηση εντοπίζεις όλες τις εκπτώσεις που «τρέχουν» και τις συγκρίνεις μεταξύ τους με ένα μόνο κλικ. Τόσο απλά, επιλέγεις την καλύτερη για ‘σένα και την τσέπη σου, από την άνεση του καναπέ σου.

Η Cyber Monday, λοιπόν, βρίσκεται προ των πυλών (όπως και τα Χριστούγεννα) και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το μεγαλύτερο δώρο στο υπνοδωμάτιό σου – και προπάντων στον εαυτό σου. Ήρθε, επιτέλους, η στιγμή που θα αγοράσεις καινούργιο κρεβάτι για τον πιο προσωπικό σου χώρο, που τόσο πολύ αγαπάς. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα αγοράσεις όποιο κρεβάτι εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησής σου. Αντ’ αυτού, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη, να ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις. Η τελική επιλογή που θα κάνεις θα πρέπει να είναι στοχευμένη και μελετημένη.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τα 4 στιλ κρεβατιού που αξίζει να επενδύσεις σε αυτές τις εκπτώσεις, ανάλογα με το στιλ διακόσμησης στην κρεβατοκάμαρά σου. Και φυσικά το δικό σου, μοναδικό γούστο.

Κρεβάτια σε σκανδιναβικό στιλ

Όπως έχω πει στο παρελθόν, η σκανδιναβική διακόσμηση είναι κομμένη και ραμμένη για εσένα που θες ένα υπνοδωμάτιο διαχρονικό και μοντέρνο ταυτόχρονα. Συνοπτικά, αυτό το στιλ διακόσμησης είναι fan των γήινων και ουδέτερων χρωμάτων. Αγαπάει την απλότητα και λατρεύει τον μινιμαλισμό. Σιχαίνεται την υπερβολική πληροφορία και προτιμά τα εργονομικά έπιπλα από φυσικά υλικά.

Εάν, λοιπόν, θέλεις το υπνοδωμάτιό σου να αποπνέει φρέσκο αέρα Σκανδιναβίας, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα minimal, ξύλινο κρεβάτι σε λιτές γραμμές. Η πιο γερή δόση ζωντάνιας.

Κρεβάτια με industrial επιρροές για να ψάξεις αυτήν τη Cyber Monday

Εάν, πάλι, θες το υπνοδωμάτιό σου να συμβαδίζει με τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής και να εναρμονίζεται πλήρως με τις μοντέρνες πινελιές του υπόλοιπου σπιτιού, τότε το βιομηχανικό στιλ διακόσμησης είναι ιδανικό.

Το ξύλο και το μέταλλο είναι βασικά υλικά των επίπλων της εν λόγω διακοσμητικής τάσης.

Αυτήν τη Cyber Monday, λοιπόν, μην ξεχάσεις να ψάξεις για stylish και minimal μεταλλικά κρεβάτια, εάν θες να δώσεις στο υπνοδωμάτιό σου ένα πιο industrial και σύγχρονο ύφος.

Boho κρεβάτια γι’ αυτήν τη Cyber Monday

Εάν είσαι free spirit, τότε η boho διακόσμηση είναι ιδανική για εσένα και την αδάμαστη δημιουργικότητά σου. Το εν λόγω στιλ συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ελεύθερα στιλ διακόσμησης που δεν θέτει κανέναν διακοσμητικό περιορισμό. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να ακολουθήσεις συγκεκριμένους deco κανόνες ή να κάνεις προσεκτικούς συνδυασμούς. Όλα ταιριάζουν με όλα.

Τα έθνικ στοιχεία, τα mix & match υφασμάτων, τα μακραμέ διακοσμητικά ή τα διακοσμητικά φτιαγμένα από μπαμπού και από ψάθα, αλλά και τα aztec μοτίβα είναι τα staples για να πετύχεις την boho διακόσμηση που έχεις ονειρευτεί στο υπνοδωμάτιο.

Κάνε την αρχή αυτήν τη Cyber Monday, ψάχνοντας για κρεβάτι με μπαμπού ή ψάθινο κεφαλάρι.

Vintage

Εάν είσαι πιο ρομαντική ψυχή και αναπολείς τους παλιούς καλούς καιρούς, τότε ένα κρεβάτι με vintage επιρροές, όπως τα παρακάτω, είναι ιδανικό για εσένα και τις νοσταλγικές σου σκέψεις.