ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

Courteney Cox: Tο “The Routine” της Monica και του Ross αναβιώνει, αλλά όχι με τον David Schwimmer

Invision/AP Charles Sykes

Σε περίπτωση που πρόλαβες να δεις το “Friends: The Reunion“, ξαναθυμήθηκες μία από τις πιο επικές στιγμές της σειράς. Η χορογραφία των αδερφών Geller στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, στον 6ο κύκλο, με το αξέχαστο “The Routine”.

Αξέχαστη στιγμή με κανονική χορογραφία, που τελικά δεν τους έδωσε μία θέση σε κεντρικό σημείο του stage. Ήταν όμως οι νικητές της καρδιάς μας. Και το “The Routine” με τους Courteney Cox και David Schwimmer πέρασε στην ιστορία για τον απίστευτο συχρονισμό των αδερφών Geller (και των εκφράσεων του Ross).

Η Courteney Cox και ο Ed Sheeran κάνουν το Routine

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έκαναν το δικό τους μικρό reunion πριν λίγες μέρες και είπαν να αντιγράψουν πιστά τη χορογραφία που κάποτε έκανε με τον David Schwimmer. Η αλήθεια είναι ότι το πήγαιναν πάρα πολύ καλά, μέχρι το μεγάλο φινάλε. Η Courteney Cox πήρε φόρα για να την πάρει αγκαλιά ο Ed Sheeran, αλλά κατέληξαν και οι δύο στο γρασίδι.

Αν και η ίδια ανέβασε το βίντεο στο Instagram της με τη λεζάντα “Just some routine dancing with a friend” και έβαλε hashtag #betterthanross, οι fans έδειχναν να διαφωνούν και μάλλον προτιμούσαν να το δουν από τον λατρεμένο David Schwimmer.

Τι είπε η Cox για το reunion στην Ellen DeGeneres

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, “The Ellen Show” λίγο πριν δούμε το reunion στις οθόνες μας και μίλησε για την εμπειρία. «’Ηταν τόσο συγκινητικό. Μπορεί να μην είχε σενάριο, αλλά μάς έφερε όλους ξανά μαζί, μετά από 17 χρόνια. Ήταν τόσο απολαυστικό αν και έχω τη χειρότερη μνήμη και δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτα από όλα όσα έλεγαν οι υπόλοιποι». Εμείς πάντως δεν είχαμε ξεχάσει ούτε ατάκα.