ΜΟΥΣΙΚΗ

Φιλαράκια: Η συνάντηση της Lady Gaga με τη Lisa Kudrow είναι φόρος τιμής στη Phoebe (και κλάμα για εμάς)

Apple via AP

Ξέραμε ότι το reunion θα είχε παλιούς guests της σειράς, αλλά και νέα πρόσωπα, όπως η Lady Gaga. Αυτό το βίντεο όμως «χτύπησε φλέβα» και είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες στιγμές του special επεισοδίου.

Το “I’ll There For You” είναι το soundtrack της σειράς, αλλά ποιον κοροϊδεύουμε; Το soundtrack της καρδιάς μας είναι το Smelly Cat της Phoebe. Το τραγούδι που ξεκίνησε με κιθάρα στο Central Perk, έγινε βιντεοκλίπ με τη φωνή μίας άλλης και ακόμα ηχεί στα αυτιά μας το “It’s not your fauuult”. Και τώρα το ακούσαμε δια στόματος (και λαρυγγιού) της Lady Gaga.

Η μουσική συνάντηση της Lady Gaga με τη Phoebe Buffay

Επιστρέφουμε στο Central Perk, το στέκι της παρέας, που μάς έκανε να αναρωτιόμαστε αν πηγαίνουν ποτέ για δουλειά. Η Phoebe (Lisa Kudrow) παίζει με την κιθάρα της και ξαφνικά μπαίνει η Lady Gaga, με ένα outfit φόρο τιμής στην πρωταγωνίστρια. Τραγουδούν μαζί το θρυλικό Smelly Cat, με την κλασική Phoebe να προτιμά τη δική της φωνή και μία χορωδία να εμφανίζεται προς το τέλος.

Τη σπουδαία φωνή της Lady Gaga την ξέραμε. Αυτό που μάς εξέπληξε και μάς έκανε να κλάψουμε από συγκίνηση, είναι τα λόγια που ακούσαμε. «Θα ήθελα να πω κάτι. Σε ευχαριστούμε που εκπροσωπούσες τη «διαφορετική» και εκείνη που ήταν πάντα ο εαυτός της στα Φιλαράκια». Και πόσο πολύ συμφωνώ μαζί της. Και μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα το πώς ταυτίζεται η Lady Gaga με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η Phoebe ήταν όντως αυτό που όλοι θεωρούμε εκκεντρικό, αλλά δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μία τρυφερή φίλη, καλή σύντροφος και η γυναίκα που κυοφόρησε τα παιδιά του αδερφού της, αφήνοντας στην άκρη κάθε εγωισμό.