ΜΟΥΣΙΚΗ

Celine Dion: Η νέα ημερομηνία της προγραμματισμένης συναυλίας στην Αθήνα

Invision/AP Jordan Strauss

Πόση χαρά είχαμε πάρει τον χειμώνα όταν μάθαμε για την επικείμενη συναυλία της Celine Dion, δεν λέγεται. Είχα αρχίσει να ψάχνω ένα χαμένο μπλουζάκι του Τιτανικού στην ντουλάπα και να ξεσκονίζω όλη τη δισκογραφία της, ώστε να με βρει έτοιμη αυτή η συναυλία.

Μέχρι που ήρθε ο άτιμος ο κορονοϊός και, μεταξύ άλλων, μας στέρησε όλα τα μουσικά events του φετινού καλοκαιριού. Τα περισσότερα συναυλιακά γεγονότα αναβλήθηκαν για το καλοκαίρι του 2021 και η περίπτωση της Celine Dion δεν είναι εξαίρεση.

Η νέα ημερομηνία της συναυλία της Celine Dion στην Αθήνα

Η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοινώθηκαν λοιπόν οι νέες ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας της Celine Dion, “Courage World Tour”. Οι συναυλίες αναμένονται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2021, με πρώτο σταθμό το Παρίσι.  Η Αθήνα θα είναι η προτελευταία συναυλία της περιοδείας και θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στο Ο.Α.Κ.Α (αντί για 31 Ιουλίου 2020).

Τι δήλωσε η Celine Dion

«Ήλπιζα πραγματικά ότι κάποια στιγμή φέτος θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων. Ολόκληρος ο κόσμος έχει βιώσει τόσο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν υποφέρει. Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα το ξεπεράσουμε μαζί και θα επανορθώσουμε για τον χαμένο χρόνο. Μου λείπουν οι συναυλίες μας. Ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά μαζί με όλους εσάς. Μείνετε όλοι ασφαλείς. Τα λέμε σύντομα!».

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους για τη συναυλία του 2020, μπορούν να το κρατήσουν για τη συναυλία του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για αγορά εισιτηρίων, μπες στο viva.gr. Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι.