ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Britney Spears έχει γενέθλια και μας κάνει δώρο νέο τραγούδι. Θα σου θυμίσει την Britney της εφηβείας σου

ⓒ 2021 Chris Pizzello/Associated Press

Έχεις τόσους λόγους να αγαπάς την Britney Spears. Ξεκίνησε ως το εφηβικό σου είδωλο με “Baby One More Time”, “Stronger”, “Oops I Did it Again” και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Πήγαινες σχολείο όταν φορούσε τη δερμάτινη κόκκινη ολόσωμη φόρμα σε βιντεοκλίπ και χώριζε με το άλλο music icon, τον Justin Timberlake.

H Britney Spears μεγάλωσε, όπως κι εμείς, αλλά συνεχίζεις να την έχεις μέσα στην καρδιά σου για πολλούς λόγους. Γιατί αγαπάς τα τραγούδια της, γιατί την εκτιμάς για το ότι δεν φοβάται να εκτεθεί και να μιλήσει ανοιχτά για τη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει, για τη σχέση με τους γονείς της αλλά και για το πώς περνά στην καραντίνα.

Η επιστροφή της Britney Spears έχει αέρα 90s

Η αγαπημένη μας Brit συμπλήρωσε 39 χρόνια ζωής στις 2 Δεκεμβρίου και το γιόρτασε κάνοντας σε εμάς ένα δώρο. Ένα καινούριο τραγούδι που θα αποτελέσει μέρος του βινυλίου που θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου. Το τραγούδι έχει τον τίτλο Swimming In The Stars και ανήκει στα νέα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν στην επανέκδοση του album Glory που ακούσαμε το 2016. Ο λόγος που το έκανε αυτό η Britney ήταν η απόφαση των fans να επαναφέρουν τον δίσκο και να τον βάλουν στο top 10 των itunes. Η Britney είχε ηχογραφήσει και άλλα κομμάτια πριν 4 χρόνια, αλλά τώρα θα τα ακούσουμε για πρώτη φορά. Το αφιερώνω στη δική μας Βιβή, που έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το teen icon.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που μάς κάνει δώρο η Britney, μετά το Mood Ring. Και η αλήθεια είναι ότι και τα δύο μάς ταξιδεύουν στο παρελθόν και μάς θυμίζουν παλιά καλή Britney Spears. Το εξώφυλλο του δίσκου είχε προαναγγελθεί τον Μάιο με την απόλυτα σέξι εκδοχή της τραγουδίστριας με χρυσό μαγιό και αλυσίδες. Και τώρα έφτασε η στιγμή του συλλεκτικού βινυλίου.

Να σου θυμίσω ότι η Britney Spears έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία, έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους, μόνο στις Η.Π.Α. Τη γνωρίσαμε ως ένα αθώο κορίτσι στηην εφηβεία και σήμερα είναι μία γυναίκα που χρησιμοποιεί συχνά τα social media για να υποστηρίξει ανοιχτά σκοπούς που αφορούν την κοινωνική δικαιοσύνη, όπως η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Για αυτήν της τη δράση, έλαβε το βραβείο GLAAD’S 2018 Vanguard Award.