ΣΙΝΕΜΑ

Bill&Ted Face the Music: Ο Keanu Reeves επιστρέφει με sequel μετά από 31 χρόνια. Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Το ότι ο Keanu Reeves έχει βρει το ελιξήριο της ζωής είναι κάτι που ξέραμε ήδη. Αν και έχει περάσει τα 50, παραμένει αγέραστος και νιώθεις σαν να έχεις μπει σε χρονοκάψουλα όταν τον βλέπεις. Έτσι όπως μπαίνει και ο Keanu Reeves στο sequel του “Bill&Ted”.

To 3ο μέρος των ταινιών

Η πρώτη ταινία “Bill&Ted’s Excellent Adventure” με πρωταγωνιστές και πάλι τους Keanu Reeves και Alex Winter βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1989 και η τεράστια εισπρακτική επιτυχία τους έφερε στο sequel “Bill&Ted’s Bogus Journey” το 1991, που απεδείχθη αποτυχία. Μιλάμε φυσικά για μία κλασική καλτίλα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως το “Back to the Future”.

Μία τρίτη ταινία ήταν υπό συζήτηση από το 2010 και τώρα έχουμε το trailer του τρίτου μέρους που θα κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 21 Αυγούστου. Σε αυτήν την ταινία, ο Bill και ο Ted (Keanu Reeves και Alex Winter) είναι μεσήλικες αλλά παραμένουν κολλητοί. Όταν ένας επισκέπτης από το μέλλον τους προειδοποιεί ότι μόνο το τραγούδι τους μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα, οι φίλοι ταξιδεύουν στο μέλλον για να ανακτήσουν το τραγούδι, από τους εαυτούς τους.

Σε αυτό το ταξίδι δεν είναι μόνοι. Θα έχουν βοήθεια από τις κόρες τους, νέες ιστορικές προσωπικότητες και διάφορους μουσικούς θρύλους. Και αν το μυαλό σου δεν έχει ήδη καεί, δες απλά το trailer.

Η επιστροφή των κλασικών ταινιών (και του Keanu Reeves)

Με τόσες επιστροφές από το παρελθόν και remake ταινιών, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη που θα δούμε τον Keanu Reeves σε ρόλο του 1990. Η επιστροφή των Ghostbusters, του Scream, της Matilda και όλων των ταινιών που μας μεγάλωσαν, είναι η νέα κινηματογραφική τάση. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι κακό, είναι η νοσταλγία που σε κάνει να τις δεις με πιο θετική ματιά. Και φυσικά δεν γίνεται να μην σταθείς στο είδωλο Keanu Reeves που κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι στο καλό κάνει και είναι σαν να έχει μείνει όντως στο 1990.