CELEBRITIES

O Xάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρναν οι παίκτες του “Big Brother” και αυτοσαρκάστηκε για τη δική του αμοιβή

Instagram.com/harryvarthakouris

Ο Χάρης Βαρθακούρης πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την πρώτη μεγάλη δοκιμασία του στην τηλεοπτική παρουσίαση. Ο τραγουδιστής ανέλαβε να παρουσιάσει το reality show “Big Brother” στον ΣΚΑΪ κι ακόμα κι αν δεν έλαβε διθυραμβικές κριτικές για την παρουσία του στο πλατό, κατάφερε να βγάλει το δύσκολο αυτό έργο για έναν νεόκοπο της τηλεόρασης εις πέρας με επιτυχία.

Μπορεί λοιπόν αυτόν τον καιρό να ξεκουράζεται αλλά ο πολύ ενεργός στα social media τραγουδιστής και πλέον παρουσιαστής, δεν χάνει την επαφή με το κοινό. Ο Χάρης Βαρθακούρης πραγματοποίησε ένα “Q& A” μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram και οι ερωτήσει που δέχθηκε για το “Big Brother” ήταν πολλές. Κάποιες απέφυγε με χιούμορ να τις απαντήσει. Άλλες τις απάντησε ευθέως.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει η ερώτηση που του έγινε για τα χρήματα που λάμβαναν κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι οι παίκτες του “Big Brother”. Κι αν φανταζόσουν κάποιες υψηλές αμοιβές, ο Χάρης Βαρθακούρης θα σου χαλάσει το όνειρο. Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής του reality show του ΣΚΑΪ, οι παίκτες του “Big Brother” έπαιρναν «Τον βασικό μισθό διαιρεμένο ανά ημέρα».

Χάρης Βαρθακούρης Big Brother Instagram.com/harryvarthakouris

Όσο για τη δική του αμοιβή για την παρουσίαση του show, ο Χάρης Βαρθακούρης κατέφυγε στο χιούμορ του γι’ αυτή την απάντηση. «Πληρώθηκα με κουπόνια Σκλαβενίτη και 8 ζευγάρια κάλτσες Πουρνάρα (ανά επεισόδιο)», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χάρης Βαρθακούρης Big Brother Instagram.com/harryvarthakouris

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, σημειώνοντας ότι από τον Γενάρη θα ξεκινήσει η εκπομπή που θα παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου παρέα με την Αντελίνα Βαρθακούρη. «Η τηλεόραση με κέρδισε προσωρινώς. Κι αυτό επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω live και να δουλέψω όπως έκανα μέχρι τώρα» απάντησε σε σχετική ερώτηση, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος τόνισε ότι έχει έτοιμα τραγούδια για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα από αυτά. Ο ίδιος επίσης σημείωσε ότι έχει να μιλήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο από την βραδιά του τελικού του “Big Brother” που ανέδειξε νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είχε μοιραστεί τις πρώτες του σκέψεις μετά το τέλος του “Big Brother” μέσω των social media, λίγο μετά τον τελικό. Είχε αναφερθεί στη μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον που δεν ήταν άλλη από τα κακεντρεχή σχόλια και τις απειλές που δεχόταν από θεατές που υποστήριζαν με φανατισμό παίκτες του “Big Brother”.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μάθω να αδιαφορώ και να αγνοώ τον υπέρμετρο και ανεξήγητο, για μένα, φανατισμό πολλών που με ανάγκασε να «αποσυνδέσω» το Twitter μου και να περιορίσω τα μηνύματα και τα tags στο Instagram επειδή παρενοχλούσαν καθημερινά κι εμένα και τη γυναίκα μου (!!) και μας έριχναν κατάρες οικογενειακώς (μέχρι και στα κοριτσάκια μας!) επειδή ο Χ παίκτης δεν έφυγε την εβδομάδα που επιθυμούσαν εκείνοι ή επειδή η συμπεριφορά κάποιων συγκατοίκων τους έβρισκε αντίθετους, επειδή δεν άρεσε η ερώτηση που έκανα, επειδή το ύφος μου όταν την κοιτούσα δήλωνε (κατ’αυτούς) απέχθεια ή κοροϊδία, επειδή δεν ήταν προτεινόμενοι αυτοί που δεν γούσταραν, λες κι εγώ/εμείς τους κρατούσαμε μέσα στο παιχνίδι ή παίρναμε αποφάσεις που το επηρέαζαν! Οπότε δεν μιλάμε για απλό “σχολείο τηλεόρασης” πλέον, αλλά για (ακολουθεί πελώριο κλισέ) “Πανεπιστήμιο ζωής”», σημείωνε τότε χαρακτηριστικά.