ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Big Brother: Νικήτρια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Το Big Brother επέστρεψε στις οθόνες μας στις 29 Αυγούστου. Σχεδόν 4 μήνες μετά ολοκληρώνεται με μεγάλη νικήτρια των 100.00 ευρώ την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Στον μεγάλο τελικό του Big Brother βρέθηκαν μαζί της οι Σοφία, Ζακ, Γρηγόρης και Δημήτρης Πυργίδης.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξεκίνησε ως η αγαπημένη του Τwitter, σύντομα απέκτησε το δικό της κοινό με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ να παρακολουθούν την κάθε της κίνηση στο σπίτι του Big Brother και τελικά αναδείχθηκε νικήτρια.

Γρηγόρης Τσεκούρας, 5η θέση

Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη μετά την αποχώρησή του

Ζακ Ιωαννίδης, 4η θέση

Οι πρώτες δηλώσεις του Ζακ μετά την αποχώρησή του

Δημήτρης Πυργίδης, 3η θέση

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Πυργίδη μετά την αποχώρησή του

Σοφία Δανέζη, 2η θέση

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης για τη φετινή σεζόν. Πολλοί από τους συμπαίκτες της την κατηγόρησαν πως έπαιζε θέατρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως πρέπει να την τοποθετήσει στην πρώτη θέση. Η Άννα Μαρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έφτασε ένα βήμα πριν την οικειοθελή αποχώρηση.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ηθοποιό. Ό,τι της δώσεις θα το παίξει. Μπράβο της» είχε πει η Σοφία Δανέζη. «Δύο μήνες σε δικαιολογούσα Άννα Μαρία, όχι πια» είχε πει ο Γρηγόρης. Ο Δημήτρης Πυργίδης ανέφερε «εγώ σε έκανα να μιλήσεις με τον Χρήστο. Βλέπω έναν άνθρωπο να έχει στραφεί 100% στο αρνητικό. Μας απογοητεύεις με αυτά που λες».

Κατά την είσοδό της στο σπίτι του Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είχε δηλώσει: «Κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι δικηγόρος. Γενικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είμαι πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ παρορμητική, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, πάρα πολύ αυστηρή αλλά έχω πολύ χιούμορ και γενικότερα είμαι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκιά.

Η αδυναμία μου είναι ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος, ο Αλέξης μου, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω».

Οι επικές στιγμές της Άννας Μαρίας