ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Big Brother 2: Πρεμιέρα με αλλαγές, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και πρώτη «αποχώρηση». To Twitter οργίασε

Instagram.com/skai.gr

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι υποστηρικτές της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη κι εκείνοι της Σοφίας Δανέζη χωρίζονταν σε στρατόπεδα, αλλά αυτή ήταν η περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Και λίγες ημέρες πριν αποχωρήσουμε τον Αύγουστο ξεκίνησε και επισήμως η επόμενη. Το reality show Big Brother 2 πραγματοποίησε την πρεμιέρα του το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021 κι έφερε εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα του Big Brother. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν εκείνη που ανέλαβε τον σχολιασμό μαζί με τους παρουσιαστές ενώ η νικήτρια του πρώτου κύκλου, Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε επίσης στο studio. Οι 14 παίκτες του Big Brother 2 -ανάμεσά τους και γνώριμα πρόσωπα, όπως ο Παναγιώτης Πέτσας από το GNTM αλλά και ο Στιβ Μιλάτος- παρέλασαν μπροστά από τις κάμερες και μπήκαν στο σπίτι, όπου σύμφωνα με τους παρουσιαστές φέτος τους περίμεναν εκπλήξεις.

Στο σπίτι του Big Brother για τον δεύτερο κύκλο του reality show του ΣΚΑΪ, υπάρχει μια αρένα, όπου θα πραγματοποιούνται απαιτητικές δοκιμασίες, στις οποίες οι παίκτες θα χρειαστεί να επιδείξουν ευστροφία, μαχητικότητα και ψυχή. Η πρώτη μονομαχία μάλιστα ξεκίνησε ήδη από την πρεμιέρα και μαζί ήρθε και η πρώτη αποχώρηση. Ή τουλάχιστον αυτό νομίζαμε για λίγο.

«Η επιλογή των κρεβατιών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κορύφωση της βραδιάς», όπως σημείωσε η Νάταλι Κάκκαβα. Και όπως φάνηκε, όντως οι δύο παίκτες που πήραν την πρωτοβουλία να ακολουθήσουν την εντολή του Big Brother και να διαλέξουν πρώτοι τα κρεβάτια τους, η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Ισίδωρος Δούνης ήταν εκείνοι που βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πρώτη μονομαχία στο τέλος της βραδιάς.

Ο Ισίδωρος Δούνης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε πρώτος από το σπίτι αλλά όχι κι από το Big Brother 2. Ο Ισίδωρος βρέθηκε σε ένα μυστικό δωμάτιο απ’ όπου θα συνεχίσει να διαγωνίζεται αλλά και να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του. Το Twitter πάντως βλέποντας την Ευδοκία Τσαγκλή ήδη πριν από τη νίκη της στην πρώτη δοκιμασία, διέκρινε στο πρόσωπό της, την αγαπημένη του παίκτρια τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα. Γιατί ως γνωστόν, τα πάντα ανατρέπονται στη reality tv.

Big Brother 2: Η πρεμιέρα μέσα από τα μάτια του Twitter

Το Big Brother 2 έκανε πρεμιέρα και μαζί της ξεκίνησε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό ταξίδι που θα προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Τη δική τους πρεμιέρα έκαναν και οι τηλεθεατές του reality show Big Brother, στο πεδίο του πιο άμεσου τηλεοπτικού σχολιασμού, το Twitter. Η διαφορετική φωνή του Big Brother (το κανάλι δεν έχει διευκρινίσει αν έχει αλλάξει το πρόσωπο που «δανείζει» τη φωνή του στον Μεγάλο Αδελφό του reality show), οι 14 παίκτες (και κάποιοι που σύμφωνα με το Twitter γνωρίζονται μεταξύ τους), το ζευγάρι των παρουσιαστών, αλλά κι εκείνοι που τους έλειπαν από το περσινό cast ήταν στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Από τα σχόλια δεν έλειψε ούτε η αναφορά στον Γιώργο Τσαλίκη (είχε ανακοινώσει ότι θα παρουσίαζε το Big Brother ωστόσο οι εξελίξεις τον διέψευσαν), η σύγκριση της μονομαχίας με τα αγωνίσματα του Survivor, ενώ απόλυτη πρωταγωνίστρια και στην πρεμιέρα του Big Brother 2 ήταν για το Twitter η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Το φανατικό κοινό του Big Brother παρακολούθησε την πρεμιέρα και ο σχολιασμός στο Twitter ήταν ακατάπαυστος.