LIFE

Βrunch by the sea στο Beefbar Athens: λίγος καφές, λίγη θάλασσα και το French toast μου

Το concept brunch έχει γίνει πλέον μία διαχρονική αξία για όλους εμάς που αγαπάμε το φαγητό και συνδέουμε το Σαββατοκύριακό μας με καλή παρέα και υπέροχες γεύσεις. Το Beefbar Athens είναι εδώ για να σου προτείνει κλασικές αλλά και ανατρεπτικές γεύσεις με θέα τη θάλασσα. Μπορεί να χειμωνιάζει, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με μία ηλιόλουστη μέρα που περιλαμβάνει φίλους και brunch.

To μοναδικό Beefbar του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi και του συνεργάτη του στην Αθήνα Wafic Idriss που φιλοξενείται από το περασμένο καλοκαίρι στο Four Seasons Astir Palace, ξεκινά από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου μία νέα εμπειρία σε ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις, δυναμικές προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών, που ήδη μετράει δεκαπέντε χρόνια παγκοσμίως.

Το concept restaurant με την κορυφαία ποιότητα και τις αναπάντεχες γεύσεις, σερβίρει από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή από τις 11:30 το πρωί, το πιο ανατρεπτικό και πλούσιο brunch της Αθήνας. Για το νέο αυτό ραντεβού με τους φανατικούς του brunching, ο chef του Beefbar Athens έπαιξε με τους κώδικες του a la carte menu προκειμένου να διαμορφώσει μία ολιστική πρόταση γεύσης.

Οι ιδιαίτερες γεύσεις στο brunch του Beefbar Athens

Σεβόμενο το αρχετυπικό DNA του, το Beefbar Athens Sunday Brunch δοκιμάζει τις πρωινές και πιο ανάλαφρες εκφράσεις των meat oriented συνθέσεων που το χαρακτηρίζουν, φιλοξενώντας παράλληλα τα πιάτα-σημεία αναφοράς που υπογραμμίζουν ένα κλασικό Κυριακάτικο brunch, όπως τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές (Greek style scrambled eggs, chili avocado toast, ποσέ με τρεις διαφορετικές sauce hollandaise) αλλά και Pancakes, Mash Potatoes, French Toast και άλλα γλυκά.

Adrien Daste

Katia Dede

Η μεγάλη ποικιλία από classic Beefbar επιλογές όπως το truffle croissant με ζαμπόν, το jamon de kobe beef και το beef ribeye ham, έρχονται σε πλήρη ισορροπία με ανάλαφρα, vegetarian πιάτα όπως το ψητό κουνουπίδι με πράσινο ταχίνι, σουσάμι και ρόδι, αλλά και πιο healthy προτάσεις όπως η σαλάτα super kale και τα yogurt bowls με φρέσκα φρούτα.

Spyros Chamalis

Spyros Chamalis

Katia Dede

Το “Bloody Mary Corner” στο Beefbar Athens

Πηγαίνοντας σταθερά την εμπειρία της γεύσης σε νέα επίπεδα, το Beefbar Athens διαμόρφωσε, ειδικά για το Sunday Brunch, ένα εξειδικευμένο Bloody Μary Corner. Προτείνει επίσης επιλογές σε Bellinis και ξεχωριστές ετικέτες κρασιών και σαμπάνιας, ενώ χαρίζει στο μενού του, τόσο για το brunch όσο και το dinner, τη μοναδική sauce του εστιατορίου Relais de Paris, που για τους γνώστες θεωρείται η διάσημη παριζιάνικη “secret sauce”. Η θέα στη θάλασσα, μία χαλαρή Κυριακή με μοναδικές γεύσεις, δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από το δικό της dj set, σε έναν χώρο που έχει πλέον καθιερωθεί σαν εστιατόριο-προορισμός.

Από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και κάθε Κυριακή, στις 11:30

Διεύθυνση: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα