ΕΡΕΥΝΑ

Αυτές είναι οι 3 πιο σέξι χορευτικές κινήσεις

Καλοκαιράκι και χορός πάνε πακέτο (όχι ότι τον χειμώνα πρέπει να στέκεσαι σαν το αγγούρι μόλις μπαίνει Rihanna), τα beach bars και τα πολύχρωμα cocktails σε καλούν να κινηθείς στον ρυθμό της μουσικής, ενώ φοράς ανάλαφρα φορεματάκια και μαγιό και έχεις το βλέμμα το λάγνο, της αλμύρας, το ηλιοκαμμένο.

Ναι, είναι αλήθεια, διανύουμε την πιο ερωτική εποχή του χρόνου, οπότε οι ερευνητές του πανεπιστημίου Northumbria, σκέφτηκαν να μην μας αφήσουν να “το κουνάμε” άσκοπα στα καλοκαιρινά πάρτι, αλλά να μας πουν ποιες ακριβώς είναι οι πιο σεξουαλικές χορευτικές κινήσεις.

1. Ευρύ κούνημα των γοφών

2. Ασύμμετρη κίνηση των ποδιών

3. Μέτρια αιώρηση των χεριών

Αν όλα αυτά σου φάνηκαν πάρα πολύ συγκεκριμένα, αλλά ταυτόχρονα σκέφτηκες “μα αυτό κάνω ούτως ή άλλως”, είμαι μαζί σου και πάμε να δούμε αν θα βγάλουμε κάποια άκρη στη συνέχεια.

Οι ερευνητές μαγνητοσκόπησαν τις χορευτικές κινήσεις 39 γυναικών, καμία εκ των οποίων επαγγελματίας χορεύτρια, ενώ άκουγαν ένα τραγούδι του Robbie Williams. Στη συνέχεια 300 άνθρωποι βαθμολόγησαν και έδωσαν πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις για το τι “πρέπει” και τι “δεν πρέπει” να κάνει κανείς όταν χορεύει, σχετικά πάντα με το να είναι ελκυστικός.

Το ευρύ κούνημα των γοφών, μπορεί να είναι ελκυστικό επειδή είναι δείγμα γονιμότητας (!), ενώ η μέτρια κίνηση των άκρων και οι μεγάλες κινήσεις των ισχίων δείχνουν ότι έχεις τον έλεγχο των κινήσεών σου.

Kαι για του λόγου το αληθές, αυτό είναι το avatar μιας κακής χορεύτριας.

Ενώ όταν χορεύεις έτσι θα σε θέλει όλο το μπαρ για μητέρα των παιδιών τους.