ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Αβάντι Maestro! Στο παγκόσμιο top 10 του Netflix η ελληνική σειρά

MEGA TV

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Maestro που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Mega, προβάλλεται από το Netflix με τον τίτλο Maestro in Blue, και βρέθηκε ανάμεσα στις 10 πιο δημοφιλείς μη αγγλόφωνες σειρές της πλατφόρμας παγκοσμίως. Η σειρά βρέθηκε στη 10η θέση την εβδομάδα 20 – 26 Μαΐου.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε το ευχάριστο νέο για τη δουλειά του με ένα post στο Instagram, που έδειχνε τη θέση του Maestro in Blue στη 10η θέση του top 10 του παγκόσμιου Netflix, σε ό,τι αφορά τις μη αγγλόφωνες σειρές που προβάλλονται στην πλατφόρμα.

«Παγκόσμιο top 10 για το Maestro μας. Ευγνώμων», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που εκτός από δημιουργός της σειράς είναι και πρωταγωνιστής της, στον ρόλο του Ορέστη.

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:40 στο Mega. Την Πέμπτη, 30 Μαΐου θα προβληθεί το 3ο επεισόδιο του β’ κύκλου του Maestro, με τίτλο Metatravma.

Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο της 2ης σεζόν του Maestro

Ο Ορέστης έχει βρει στο Ωδείο ένα μέρος όπου καταφέρνει να ξεπερνάει το τραύμα που του άφησε αυτό που έζησε στο νησί.

Η άφιξη του παιδιού, του δίνει νέο ρόλο στη ζωή, που όμως παλεύει να διαχειριστεί ενώ η Αλεξάνδρα βιώνει επιλόχεια κατάθλιψη και βασανίζεται από τις φοβίες της. Το μωρό αυτό αλλάζει τις δυναμικές στη σχέση τους και φανερώνει όλες τις αδυναμίες που μπορεί να έχει αυτή.

Ο έρωτας του Ορέστη για την Κλέλια δεν έχει σβήσει, όμως είναι αδύνατον και για τους δυο να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Η συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει την ανάγκη και των δύο να προχωρήσουν.

Όλοι οι ήρωες, ο καθένας με τον τρόπο του, βιώνουν αυτήν τη μετατραυματική εμπειρία και όλοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να την ξεπεράσουν. Χωρίς επιτυχία. Ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί το πτώμα του Χαράλαμπου καθορίζει κάθε τους κίνηση.