ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε τη νέα του εκπομπή, που δεν είναι και τόσο νέα

ΑΝΤ1

Το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, στο τέλος της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης επεφύλασσε μία έκπληξη για τους τηλεθεατές, καθώς ανακοίνωσε τη νέα εκπομπή του που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου. Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης η νέα εκπομπή που όμως θα μοιάζει αρκετά με την προηγούμενη, θα ονομάζεται Boomers. Θα είναι σαν Ράδιο Αρβύλα, αλλά δεν θα είναι Ράδιο Αρβύλα, σαν να λέμε. Και δεν είναι ότι το λέμε εμείς μόνο, το είπε και ο ίδιος ο παρουσιαστής.

«Πριν το νούμερο ένα οι ανακοινώσεις. Το αποφασίσαμε – είτε το πιστεύετε, είτε όχι γιατί πραγματικά ακούγεται λίγο απίστευτο – μόλις σήμερα. Ετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό αλλά δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε. Αποφασίσαμε ότι αύριο θα βγουν στον “αέρα” οι Boomers. Τι είναι οι Boomers; Οι Boomers εμείς είμαστε πάλι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μια εκπομπή πρέπει να βγαίνει τόσο στα καλά καθούμενα στον “αέρα”, χωρίς να προηγηθεί τίποτα», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής με την ίδια τηλεοπτική παρέα, αλλά από ένα νέο studio όπως είπε λίγο αργότερα, θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 με μία εκπομπή που θα φέρει νέο τίτλο αλλά όλο το γνωστό DNA της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Οι απορίες πολλές.

«Αύριο στις 20.00 θα είναι στον “αέρα” οι Boomers. Είναι μια καινούργια εκπομπή που δεν είναι μια καινούργια εκπομπή. Θα είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και τα ερωτήματα συμπυκνώθηκαν σε ένα: Γιατί να γίνει μία διαφορέτική εκπομπή με τους ίδιους παρουσιαστές και παρόμοιο θέμα; Το Βινύλιο, που παρουσίαζε με τους ίδιους ανθρώπους στο πλευρό του, είχε μία εντελώς διαφορετική θεματολογία.

Οι Boomers δεν φαίνεται να είναι μία τέτοια περίπτωση. Ο Αντώνης Κανάκης αναλαμβάνει να απαντήσει στην απορία μου.

«Γιατί θα υπάρχουν οι Boomers; Καταρχήν ένα φρέσκο αεράκι ανανέωσης ποτέ δεν έκανε κακό, δεύτερον γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκηνικό – δουλεύω και ως σκηνογράφος στον ελεύθερό μου χρόνο – και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε αύριο. Είναι απίστευτο το πλατό», είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε.

«Τρίτον γιατί θέλουμε με όλα αυτά τα σατιρικά πράγματα και όλα αυτά που έχουμε στο Ράδιο Αρβύλα να σας δείξουμε κάποια άλλα πράγματα και να εντάξουμε κάποια άλλα πράγματα. Πάλι εμείς θα είμαστε αλλά θα σας καλωσορίσουμε ως Boomers σ’ ένα νέο πλατό», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.