ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρωτοφανές ξέσπασμα στη Super Κατερίνα και ο κομβικός ρόλος του στο Fame Story

Papadakis Press

Έγινε στον αέρα της Super Κατερίνα το έλα να δεις (και να ακούσεις). Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και το εξέφρασε με λόγια και πράξεις.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το πλατό. Αποχώρησε, σου λέω. Αφορμή της διαμάχης τους στάθηκε η νέα εκπομπή του AΝΤ1 για την επέτειο των 30 χρόνων του σταθμού.

«Έκανα γύρισμα, αγνοώντας ποιοι είναι οι παρουσιαστές. Είναι η ιστορία του AΝΤ1, που κλείνει 30 χρόνια. Εμένα μου έκαναν μία σειρά ερωτήσεις και μίλαγα για διάφορες εκπομπές, τους θύμιζα ιστορίες» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πόσες ώρες;» τον ρώτησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και πάτησε το κουμπί της εκτόξευσης. Τι το θες το χιούμορ τέτοιες ώρες Χρίσλα μου;

Ανδρέας Μικρούτσικος: «άσε μας ήσυχους βρε ανεπίτρεπτη»

«Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέλφια σου καλοπροαίρετα. Μίλαγα 20 ώρες. Πού να ξέρω εγώ πόσες ώρες; Άσε μας τώρα. Άκου πόσες ώρες;», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε φωνάζοντας «άσε μας ήσυχους βρε ανεπίτρεπτη».

Πήγαμε σε διαφημίσεις να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Πέρασαν οι διαφημίσεις, πέρασε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξανά στη θέση του. Μην νομίζεις ότι ηρέμησαν τα πνεύματα. Στην επιστροφή είναι που έγινε το ξέσπασμα το μεγάλο.

«Εγώ έκανα μία συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη, που με τίμησε με μια σειρά προτάσεων. Δεν ήταν αυτή η εκπομπή, ήταν κι άλλα πράγματα και προέκυψε μέσω Θέμη και αυτή η συνεργασία. Με τίμησε και τον τιμώ με μία παρουσία εδώ, που προσπαθώ να συμμετέχω, να κάνω ό,τι καλύτερο σαν κριτική των πραγμάτων που συμβαίνουν. Αυτή τη σχέση τη σέβομαι σαν κόρη οφθαλμού.

Από ‘κει και πέρα όμως εγώ δεν θα ανέχομαι ούτε να με ειρωνεύονται, ούτε να προσπαθούν να με χτυπήσουν έμμεσα ή άμεσα. Εκεί θα αντιδράσω.

«Δεν θα διαπομπευτώ από κανέναν»

Δεν μπορεί εδώ η Χρίσλα ή η κάθε Χρίσλα να με ρωτάει: πόσες ώρες; Με ύφος δηλαδή ”πόσες ώρες μίλαγες;”, το γνωστό περί ομιλητικότατου Ανδρέα, που όταν ξεκινάει δεν σταματάει. Εγώ μιλάω με επιχειρήματα.

Δεν ανέχομαι την ειρωνεία, διότι σέβομαι τον Νίκο, όλους εσάς και κατ’ αρχήν τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές, αλλά δεν θα κάθομαι να διαπομπεύομαι από κανέναν, είτε είναι συγκεκριμένη προσωπικότητα, είτε τυχάρπαστη.

Δεν θα διαπομπευτώ από κανέναν. Θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, διότι μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά, αλλά έχω αξιοπρέπεια. Πέραν της δουλειάς έχω μάθει να ζω με αξιοπρέπεια με το τίποτα και θα συνεχίσω να ζω πένης και αλήτης, αλλά αξιοπρεπής.

Όχι νούμερο και εμπαιγμός κάποιων που προσπαθούν πάνω στις πλάτες των άλλων να παίξουν παιχνίδια», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η απάντηση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου άκουσε όσα είχε να πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έδωσε τη δική της απάντηση.

«Σέβομαι τον εαυτό μου, είμαι αξιοπρεπής. Κανένας δεν δουλεύει γιατί θέλει να κάνει πάρτι στο σπίτι του αλλά βιοπορίζεται. Κανείς μας ποτέ δεν έχει χαρακτηρίσει τον άλλο ως ”αλήτη” ή γελάσει με τις ικανότητες του άλλου σε αυτό εδώ το τραπέζι.

Οφείλω λοιπόν να σου πω ότι στο σπίτι μου μού έμαθαν πρώτον να σέβομαι τους μεγαλύτερους, δεύτερον να σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν διαγράψει μία πορεία με τα κότσια τους και τρίτον να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι μαζί τους για τρίτη χρονιά να καταλαβαίνουν ακόμα και τι θέλω να πω μετά από 10 δευτερόλεπτα, ιδίως όταν πρόκειται για ευφυείς ανθρώπους, όπως εσύ. Σήμερα με απογοήτευσες σε προσωπικό επίπεδο».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε νέο τηλεοπτικό ρόλο

Να μην σε αφήσω με την αναμπουμπούλα. Να σου πω ένα τηλεοπτικό νέο με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τα χέρια με τον Alpha και ανανέωσε τη συνεργασία τους. Το J2US μια που τελείωσε και μια που θα αρχίσει ξανά στις 18 Φεβρουαρίου.

Πέρα όμως από αυτό πρόκειται να δούμε την αναβίωση του Fame Story που τόσο πολύ επιθυμεί ο Νίκος Κοκλώνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real Life, ο Νίκος Κοκλώνης έχει έρθει σε επαφές με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για να αναλάβει τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας του Fame Story.

Την επίσημη απάντηση δεν την ξέρουμε, αλλά αν κρίνουμε από το «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου», μάλλον καταφατική θα είναι.