ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Αλέξης Παππάς: Η νέα του συνεργασία με τον ΣΚΑΪ δεν είναι καθόλου απίθανη

Instagram.com/alexispapas

Αδιαμφισβήτητα, ο Αλέξης Παππάς ήταν ανάμεσα στους παίκτες του Survivor 4 που απασχόλησαν πολύ με την παρουσία τους, τον χαρακτήρα τους, τη συμπεριφορά τους και τις απόψεις τους. Ο έντονος χαρακτήρας του και οι διαπληκτισμοί με αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους του γίνονταν viral με το Twitter να παίρνει φωτιά σε κάθε επεισόδιο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, η συνεργασία μεταξύ του Αλέξη Παππά και του ΣΚΑΪ δεν είναι καθόλου απίθανη. Ο Αλέξης Παππάς ίσως είναι το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και ίσως είναι αυτός που με τη νέα σεζόν θα εμφανιστεί σε σήριαλ του τηλεοπτικού σταθμού.

Θα υπογράψει ο Αλέξης Παππάς νέα συμφωνία με τον ΣΚΑΪ μετά το Survivor;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο Αλέξης Παππάς ήταν αυτός που επικοινώνησε πρώτος. Ήταν, δηλαδή, αυτός που ζήτησε ραντεβού με την παραγωγή του ΣΚΑΪ. «Αυτό που συζητάνε και θα συνεχίσουν να συζητάνε είναι ένας ρόλος του Αλέξη σχετικά με έναν μυστηριώδη άντρα σε μία βραζιλιάνικη σειρά» ανέφερε στην αρχή η Έλενα Πολυκάρπου και πρόσθεσε πως το όνομα της σειράς δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα. «Είναι μία απόδοση την οποία κάνει η Ντέλα Φώσκολου, η κόρη του αείμνηστου Νίκου Φώσκουλου» σημείωσε η δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε το σίριαλ να ξεκινήσει από Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εάν το σίριαλ δεν καταφέρει να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, θα κάνει τον Ιανουάριο. Επίσης, πρόκειται για μία σειρά που θα προβάλλεται καθημερινά.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Αλέξη Παππά, λοιπόν, είναι αβέβαιο και σίγουρο ταυτόχρονα. Αβέβαιο γιατί δεν γνωρίζουμε εάν εν τέλει ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής ή της παρουσίασης. Και σίγουρο γιατί αργά ή γρήγορα θα τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η συνέχεια θα δείξει.