ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter θρήνησε την Ανέτ. Τι θα δούμε στον 3ο κύκλο της σειράς;

ANT1

Τις τελευταίες ημέρες τα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 γεμίζουν με ολοένα και πιο έντονα συναισθήματα τους τηλεθεατές της. Καθώς το σενάριο οδεύει στο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς, κάποιες ιστορίες ολοκληρώνονται και μαζί το κοινό αποχαιρετά και τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν βασικούς χαρακτήρες της σειράς. Ένας από αυτούς ήταν ο χαρακτήρας της Ανέτ Ρουσσώ που υποδύθηκε η Κάτια Δανδουλάκη.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 2 Ιουνίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η Ανέτ έφτασε στο σκληρό τέλος της. Αφού άκουσε τις αποκαλύψεις του γιου της, Μελέτη, για όσα αποτρόπαια έχει πράξει τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός της, στη σειρά, Δούκας Σεβαστός, η Ανετ έχασε τον έλεγχο. Σε ταραγμένη κατάσταση ψυχικά αποφασίζει να διδάξει το μάθημα του απόλυτου πόνου που προκύπτει από την απώλεια ενός δικού του ανθρώπου,στον γιο της αλλά και τον αδερφό της, μήπως και ο κύκλος του αίματος έχουν ανοίξει, κλείσει. Η Κάτια Δανδουλάκη αποθεώθηκε για την ερμηνεία της.

Καθώς η τηλεοπτική Ανέτ ξεψυχούσε στα χέρια του Δούκα Σεβαστού, στο Twitter συνέβαινε το standing ovation που άξιζε στην Κάτια Δανδουλάκη για την παρουσία της στις Άγριες Μέλισσες.

Τα σχόλια αποθέωσης στο Twitter για το τέλος της Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες

Η Κάτια Δανδουλάκη για τον ρόλο της στη σειρά και την ομοιότητά της με την Ανέτ

«Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν όλοι οι χαρακτήρες διαφοροποιούνται κατά 80% και θα βγουν από μέσα τους τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερά τους. Θα έρθουν αντιμέτωποι με καίρια ερωτήματα και διλήμματα. Ως προς την Ανέτ τώρα –ξέρετε, είναι τόσο Κάτια, που δεν μπορώ πια να μας ξεχωρίσω, πιο Κάτια δεν γίνεται!–, καθώς είναι μεγαλωμένη ανεξάρτητη, σε αντίθεση με τον Μελέτη, που πάντα δεχόταν διαταγές, το να παρακαλάει τον γιο της να τη δεχτεί δεν είναι κατάσταση που θα κρατήσει για πολύ», έλεγε η Κάτια Δανδουλάκη για τον ρόλο της, στην αρχή της δεύτερης σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στο περιοδικό Τηλέραμα.

«Καμία διάθεση τέτοια δεν θα υπάρξει στο εξής. Καμία μάνα νομίζω δεν θα κάτσει να σέρνεται και να παρακαλάει το παιδί της να την αγαπήσει, κυρίως όταν το παιδί έχει κάθε λόγο να μην μπορεί να αγαπήσει έναν άνθρωπο ξένο, που του λέει πως είναι μάνα του έπειτα από 30 χρόνια. Άλλωστε και η ίδια δεν έχει προλάβει να αγαπήσει αυτό το παιδί. Η αγάπη δεν απαιτείται, προσφέρεται. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, η σχέση τους είναι τόσο περίπλοκη», συμπλήρωνε. Και τελικά το τέλος, ήταν η υπέρτατη πράξη αυτοθυσίας κι αγάπης εκ μέρους της Ανέτ.

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε επίσης μοιραστεί τα συναισθήματά της για το γεγονός ότι οι σεναριογράφοι της σειράς, έχουν αποφασίσει ο τρίτος κύκλος της σειράς να είναι και ο τελευταίος της. «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το άκουσα από τη Μελίνα, αλλά όντως το άκουσα με μεγάλη χαρά, γιατί αυτό σημαίνει πως έχει συναίσθηση. Τα πράγματα από τότε που παιζόταν 15 χρόνια η Λάμψη έχουν αλλάξει. Τότε μπορούσες να χάσεις 3 επεισόδια και να μπεις στο νόημα κανονικά στο τέταρτο. Ήταν ένα τρένο που, σε όποιον σταθμό κι αν έμπαινες, το ακολουθούσες. Τώρα πια όμως οι ρυθμοί έχουν αλλάξει. Αν χάσεις κάτι, θα σου λείψουν σημαντικοί κρίκοι ώστε να καταλάβεις τι έχει γίνει. Οπότε όντως άκουσα με χαρά το τέλος, γιατί αυτό σημαίνει πως οι Άγριες Μέλισσες θα τελειώσουν με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και όχι φθίνοντας», τόνιζε τότε η Ανέτ της καρδιάς μας, η Κάτια Δανδουλάκη.

Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε ρεπορτάζ για τον τρίτο κύκλο της σειράς. Στον τρίτο κύκλο, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Δρόσω με ο Κωνσταντής χωρίζουν. Ασημίνα και Νικηφόρος θα είναι και πάλι μαζί ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες η Ουρανία θα απατήσει τον Κυριάκο με τον Σαραντόπουλο. Επιπλέον, η Λενιώ θα μείνει έγκυος από τον Λάμπρο.

Ο τρίτος κύκλος διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας. Σύμφωνα με το TV O’ CLOCK, o Δούκας, έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον Αχιλλέα και τη μυστική του οργάνωση, τους Αβάντες, θα βρει στήριξη σε ανθρώπους του καθεστώτος και σημαντικό σύμμαχο στο πρόσωπο που θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης στη σειρά. Η Ελένη Σταμίρη και οι αδελφές της ζουν επιτέλους ελεύθερες από τα μυστικά που τις βάραιναν και μεγαλώνουν όλες μαζί τον μικρό Σέργιο. Η ευτυχία τους όμως θα αποδειχθεί εξαιρετικά εύθραστη.

Το πρώτο spoiler για τον 3ο κύκλο της σειράς έκανε πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «Πρωινό». Τη νέα σεζόν η σειρά θα διαδραματίζεται στο Διαφάνι, τη Λάρισσα και τη Λέρο. «Στο Διαφάνι αλλάζουν όλα. Κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φιλικά προσκείμενος στη χούντα», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Αλέξης Μίχας. «Ένα άλλο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα. Έχει αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής των Άγριων Μελισσών την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς» πρόσθεσε.

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου, στο «Πρωινό» αποκαλύφθηκε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα βρεθούν στη Λάρισσα θα είναι ο Δούκας και η Μυρσίνη.