ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Το φιλί της Δρόσως και του Κωνσταντή έκανε το Twitter να λιώσει

ΑΝΤ1

Αν ανήκεις στο κοινό που παρακολουθεί τις Άγριες Μέλισσες τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στο Twitter, μάλλον έχεις παρατηρήσει ότι ένα νέο hashtag έχει εμφανιστεί δίπλα σε αυτό με τον τίτλο της σειράς. Είναι το hashtag ΔΚ. Τα αρχικά της Δρόσως και του Κωνσταντή, μαζί, όπως θέλουν οι fan της σειράς να είναι και οι ήρωές της σειράς του ANT1.

O τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες συνεχίζεται και το ζευγάρι που δημιουργήθηκε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, είχε ένα τετ α τετ στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Νοεμβρίου που γέμισε ενθουσιασμό τους fans τους. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής της σειράς Άγριες Μέλισσες όχι απλά συναντήθηκαν ξανά αλλά φιλήθηκαν κάνοντας το Twitter να παραληρεί. Ο Γιάννης Κουκουράκης και η Δανάη Μιχαλάκη, οι ηθοποιοί που υποδύονται τους δύο ήρωες της σειράς, έδωσαν στους fans της με τις ερμηνείες τους, ένα wow moment.

Ήδη από το trailer του επεισοδίου οι τηλεθεατές είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτήν την συνάντηση. Ο Κωνσταντής ακούγεται να λέει στον Νικηφόρο: «Έχασα αυτό που αγαπούσα περισσότερο», ενώ φαινόταν πως παρακολουθούσε τις πρόβες της Δρόσως στο θέατρο.

Η ερωτική εξομολόγηση του Κωνσταντή στη Δρόσω που έκανε το Twitter να παραληρεί

Μεθυσμένος εμφανίστηκε τελικά στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη την κατάλληλη στιγμή της νύχτας, όταν οι αστυνομικοί το έψαχναν για να βρουν στοιχεία για τα γράμματα που αντάλλαζε η Ελένη με τον εξόριστο Λάμπρο. Ο Κωνσταντής παρεμβαίνει ως άλλος σωτήρας των τριών αδερφών και στη συνέχεια έχει τη δική του στιγμή με την Δρόσω.

«Ήρθα γιατί ήθελα να σε δω. Δεν θα με συνεφέρει κανένας καφές, τίποτα δεν μπορεί να με συνεφέρει. Είμαστε σε μία φυλακή και κανένας δεν το βλέπει. Μόνο η αγάπη μας μπορεί να μας ελευθερώσει», της λέει κοιτώντας τη στα μάτια. Κι εκείνη καταλαβαίνει πώς την έχει δει στις πρόβες της.

«Ήσουν τόσο όμορφη κορίτσι μου, ήσουν νεράιδα. Μόνο εσένα βλέπω κορίτσι μου. Μόνο εσένα», της λέει και να και τα φιλιά. Και παρόλο που η Δρόσω τον απομακρύνει, ρωτώντας τον γιατί το κάνει αυτό και ζητώντας του να μην οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση, το Twitter ήδη βλέπει μπροστά του την επανασύνδεση, τον μεγαλύτερο κινηματογραφικό έρωτα και τα φιλιά του μέλλοντός τους.

10 tweets για την πιο τρυφερή σκηνή από τις Άγριες Μέλισσες