ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: O Ζάχος έσωσε την Ελένη από τη σύλληψη και το Twitter παραληρεί

ΑΝΤ1

Πίστευες ότι η Ελένη Σταμίρη στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες επιτέλους θα ηρεμήσει και θα ζήσει τον έρωτά της με τον Λάμπρο; Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει αρκετά τις Άγριες Μέλισσες ώστε να ξέρεις ότι τίποτα δεν παραμένει για καιρό ήρεμο και ειδυλλιακό στο Διαφάνι. Η εμφάνιση του Ακύλλα Μεγαρίτη έκανε άνω κάτω τη ζωή και της Ελένης Σταμίρη, ενώ ο Λάμπρος κατέληξε να βασανίζεται στην εξορία.

Η Ελένη Σταμίρη η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Κίτσου, ήταν εκείνη που βρέθηκε με τη σειρά της στα γραφεία της ασφάλειας στη Λάρισα. Ο Ζάχος, ακόμα μία νέα είσοδος στο σύμπαν της σειράς Άγριες Μέλισσες -ρόλο τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Κουρής- είχε μιλήσει στον Ακύλλα Μεγαρίτη (κατά κόσμον Αιμίλιος Χειλάκης), για τον έρωτά του για εκείνη και τον αρραβώνα τους που διαλύθηκε και μετά εκείνος έδωσε εντολή στον Ντούνια να τη συλλάβει. Ο Ζάχος ανέλαβε δράση και το Twitter «έλιωσε» από την αγάπη του για την Ελένη.

Ο Ζάχος ενημερώθηκε για τη σύλληψη της Ελένης στο καφενείο του Διαφανίου από τον διοικητική της χωροφυλακής του χωριού. Έξαλλος βρέθηκε στην ασφάλεια και την απελευθέρωσε. Το highlight του επεισοδίου της σειράς Άγριες Μέλισσες, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ήταν αυτή ακριβώς η στιγμή και το Twitter πανηγύρισε το γεγονός ότι ο Ζάχος έβαλε στη θέση του τον Ντούνια, πήρε από το χέρι τον μεγάλο του έρωτα, την Ελένη και την απελευθέρωσε. Τι κι αν η καρδιά της ανήκει αλλού; Εκείνος την προστάτευσε χαρίζοντας στο Twitter και στους τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες πολλές αφορμές για σχολιασμό.

Σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη, στο οποίο βασίζεται ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, να σε ενημερώσω ότι ο Ζάχος αγαπούσε πολύ την Ελένη. Η απόφασή της να διαλύσει τον αρραβώνα τους, λόγω των αισθημάτων της για τον Λάμπρο, στοίχισε στον Ζάχο, ο οποίος όπως πρόδωσε η κίνησή του να της πιάσει το χέρι, ελπίζει ακόμα να καταλήξουν μαζί.

Η Μαρία Κίτσου πάντως, μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται πριν από λίγο καιρό, είχε αποκλείσει τα αισθήματα της Ελένης για τον εξόριστο σύζυγό της, Λάμπρο να αλλάξουν. Η αγάπη τους δεν νικιέται στον τρίτο κύκλο και να είσαι βέβαιη γι’ αυτό.

Τι θα δούμε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις Άγριες Μέλισσες

Η κατάθεση της Ασπασίας και του αστυνόμου Σπανού, στριμώχνει τον Δούκα κι εμπλέκει τους Άβαντες. Ο Ακύλας εξοργίζεται με τον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων. Θα δεχτεί ο Δούκας τη λύση που του προτείνει; Ο Πέτρος, με τη βοήθεια της Ασημίνας, μοιράζει παράνομες εφημερίδες όταν αναγκάζονται να κρυφτούν στο μαγαζί του Νικηφόρου για να διαφύγουν απ’ την αστυνομία. Θα συλληφθούν; Η Ζωή υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ήρθαν στο Διαφάνι, ενώ η Ελένη με τις υπόλοιπες γυναίκες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η Αιμιλία μοιράζει τιμωρίες στα παιδιά, προκαλώντας αναταραχή στις μανάδες τους, κι έρχεται σε σύγκρουση με την αδελφή της, Ζωή. Ο Ζάχος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο χωριό και να πείσει την Ελένη για τις ειλικρινείς προθέσεις του, παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη για σινεμά, αλλά εκεί θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Κορίνα υποψιάζεται πως ο Μελέτης κάτι της κρύβει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και αποφασίζει να το ανακαλύψει.