ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Άγριες Μέλισσες»: Τα 10 πιο αστεία tweets για το επεισόδιο με τη μεγάλη αποκάλυψη της Ανέτ για τον Μελέτη

Καιρό περιμέναμε όχι μόνο να το σκάσει ο Μελέτης και η Πηνελόπη αλλά και να αποκαλύψει η Ανέτ ότι ο πρώτος είναι γιος της. Όλα τα παραπάνω ονόματα ανήκουν σε κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Και όσες εξελίξεις περιμέναμε, συνεβησαν στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Ιουνίου.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Το επεισόδιο 111 της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είχε εξελίξεις καταιγιστικές. Ο Μελέτης και η Πηνελόπη είπαν να το σκάσουν, τους σταμάτησαν και τα πράγματα έπειτα πήραν απροσδόκητη τροπή.

Σου παραθέτω εδώ, την περίληψη του επεισοδίου για να είσαι ενήμερη για τις εξελίξεις σε περίπτωση που δεν το παρακολούθησες.

«Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε, κρυφά, μέσα στη νύχτα. Την ίδια στιγμή, το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης “τους προδίδει” κι αναγκάζονται να συνεχίσουν την απόδρασή τους, περπατώντας.

Ο Φανούρης αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη κι ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Δούκας με την Ανέτ καταφέρνουν να πιάσουν τους δύο φυγάδες κι η Πηνελόπη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη διαταγή του πατέρα της. Τι θα ζητήσει ο Δούκας από την Πηνελόπη; Θα μάθει ο Κλεομένης τι πήγε να κάνει η Πηνελόπη; Ο Κυπραίος ανακοινώνει στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης θα συνεχιστεί και της προτείνει να φύγουν από το χωριό.

Ο Δούκας συγκρούεται με τον Μελέτη και τον διώχνει από το Διαφάνι, η Ανέτ επεμβαίνει κι αναγκάζεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της».

Πώς παρακολούθησε τις εξελίξεις το Twitter

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν φανατικό κοινό αλλά και φανατικούς σχολιαστές στο Twitter. Και οι τελευταίοι δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός ότι το φορτηγό του Μελέτη χάλασε την πιο ακατάλληλη στιγμή, το χαστούκι της Ανέτ στον αδερφό της Δούκα Σεβαστό που συνοδεύτηκε από την ατάκα «Δεν θα ξαναμιλήσεις έτσι για τον γιο μου». Παράλληλα σχολιάστηκαν οι αποκαλύψεις του Φανούρη αλλά και ο Νέστορας που ακόμα αναζητά απαντήσεις για το σκίτσο που κουβαλά παντού μαζί του.

Τα 10 πιο αστεία tweets για το επεισόδιο της Τρίτης 23 Ιουνίου