ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Η διαπόμπευση της Βιολέτας θύμισε GoT και ο Μιλτιάδης αποθεώθηκε στο Twitter

Instagram.com/theofaniapapathoma

Ήρθε η Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και για τους fan της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 το επεισόδιο αυτής της ημέρας ήταν πολυαναμενόμενο. Στις «Άγριες Μέλισσες» της Δευτέρας η Βιολέτα (κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά) αναγκάστηκε να διασχίσει το Διαφάνι φορώντας το κομπινεζόν της. Η διαπόμπευση της Βιολέτας μόλις πραγματοποιήθηκε στη μικρή μας οθόνη.

«Το συνεργείο είναι πολύ καλό, ο συμπρωταγωνιστής μου είναι άψογος, οπότε (το να γυριστεί) δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Το μόνο δύσκολο ήταν το ότι ήμασταν στον στάβλο, σε έναν αληθινό στάβλο όπου ζουν άλογα. Είχε καθαρό χόρτο κάτω αλλά μύριζε λίγο. Δεν έχω δει ακόμα τις αντιδράσεις (του κόσμου), βέβαια όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή και βρίζουν. Αυτό το γλυκό παιδί (ο Γιάννης Κουκουράκης) μου ζήτησε 100.000 φορές συγγνώμη για αυτήν τη σκηνή. Δεν ένιωσε καθόλου καλά. Είναι μια πολύ σκληρή σκηνή», είχε δηλώσει η Θεοφανία Παπαθωμα για την επίμαχη σκηνή.

H Θεοφανία Παπαθωμά στον ρόλο της Βιολέτας αναγκάζεται να βγει από τον στάβλο στον οποίο την έχει εγκαταλείψει ο Κωνσταντής και πάει προς το σπίτι της. Καθώς δεν καταφέρνει να μπει από το πίσω μέρος του σπιτιού αναγκάστηκε να περάσει μπροστά από τον ανδρικό πληθυσμό του Διαφανίου που την περιμένει να ανοίξει το καφενείο. Ποιος είδε τη Βιολέτα και δεν τη λυπήθηκε, κοινώς.

Οι χρήστες του Twitter την είδαν, λυπήθηκαν, κάποιοι εξεπλάγησαν που επέλεξε να φύγει από το στάβλο μέρα κι άλλοι αναφέρθηκαν στο Walk of Shame της Cersei στο Game Of Thrones. Όλοι πάντως, είχαν κάτι να σχολιάσουν.

Κεφάλαιο Μιλτιάδης

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά των τηλεθεατών είχε φυσικά ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος), ο οποίος όχι μόνο έσπευσε να σκεπάσει τη Βιολέτα όσο προχωρούσε ημίγυμνη στο χωριό, αλλά όπως όλα δείχνουν την έσωσε κιόλας από την απόπειρά της να αυτοκτονήσει. Ο Μιλτιάδης, μπορούμε να το πούμε πλέον με βεβαιότητα είναι ο αγαπημένος «καλός» της σειράς για τους τηλεθεατές. Πώς είναι ο Μελέτης και ο Κωνσταντής δηλαδή; Ε, καμία σχέση.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Νοεμβρίου

Ο Μιλτιάδης καταφέρνει, τελευταία στιγμή, να σώσει την Βιολέτα απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει, γεγονός που θα τους φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, ο Δούκας προσπαθεί να βρει λύσεις για να πουλήσει η Ελένη τα χωράφια της και να μη ναυαγήσουν τα σχέδια για τη βιομηχανική ζώνη.

Στο ίδιο μοτίβο, ο Κυπραίος το παίζει σε διπλό ταμπλό απ’ τη μια βοηθώντας την Ελένη να κρατήσει το βιός της κι απ’ την άλλη βάζοντάς της ο ίδιος τρικλοποδιές. Η Πηνελόπη αρχίζει να γοητεύεται απ’ την προσωπικότητα του Κλεομένη, φουντώνοντας τη ζήλια του Μελέτη.

Την ίδια ώρα, η Ανέτ καταφέρνει να αποκτήσει ένα στοιχείο για να αποδείξει την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Λάμπρος μην αντέχοντας την απαξιωτική συμπεριφορά της Ελένης απέναντι του, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον λόγο που δεν διέλυσε τον γάμο του. Θα βρει, όμως, το κουράγιο ν’ αποκαλύψει ένα τέτοιο ένοχο μυστικό;